ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι System Of A Down επέστρεψαν με δύο νέα τραγούδια!

Ακούστε τα «Protect The Land» και «Genocidal Humanoidz». Η μεγάλη επιστροφή των System Of A Down είναι γεγονός! Το συγκρότημα εντελώς ξαφνικά έδωσε στην δημοσιότητα δύο νέα τραγούδια, τα «Protect The Land» και «Genocidal Humanoidz», τα οποία μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Οι System Of A Down έβαλαν στην άκρη τις…

Ακούστε τα «Protect The Land» και «Genocidal Humanoidz».

Η μεγάλη επιστροφή των System Of A Down είναι γεγονός! Το συγκρότημα εντελώς ξαφνικά έδωσε στην δημοσιότητα δύο νέα τραγούδια, τα «Protect The Land» και «Genocidal Humanoidz», τα οποία μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Οι System Of A Down έβαλαν στην άκρη τις διαφορές τους και ενώθηκαν ξανά για χάρη της πατρίδας τους, δίνοντας ξαφνικά στην δημοσιότητα δύο νέα κομμάτια τα οποία έγραψαν για τις επιθέσεις που δέχεται το Ναγκόρνο Καραμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν και δυνάμεις της Τουρκίας. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πάνε φυσικά για την ενίσχυση της Αρμενίας.

Δείτε το video clip του «Protect The Land»:

Στο μήνυμα τους οι System Of A Down αναφέρουν: «Μετά από 15 χρόνια κυκλοφορήσαμε νέα μουσική. Ο λόγος που το κάναμε τώρα είναι γιατί και οι τέσσερις έχουμε να πούμε κάτι πολύ σημαντικό ως μια φωνή. Αυτά τα δύο τραγούδια μιλούν για τον πόλεμο της γενέτειρας μας. Είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε αυτά τα κομμάτια και ελπίζουμε να σας αρέσουν. Σας προτρέπουμε να ενημερωθείτε τι γίνεται στην περιοχή και να χρησιμοποιήσετε την φωνή σας απέναντι στην αδικία».

Ακούστε και το «Genocidal Humanoidz»:

SYSTEM OF A DOWN – PROTECT THE LAND/GENOCIDAL HUMANOIDZ

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top