ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Tool μας προετοιμάζουν για το νέο τους album!

Δείτε το teaser που ανέβασαν στο Twitter. Οι Tool ανέβασαν στο διαδίκτυο ένα μικρό teaser με κάτι που φαίνεται σαν το νέο λογότυπο του συγκροτήματος. Οι Αμερικανοί όσο περνάει ο καιρός και φτάνουμε προς την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους album αναμένεται να δίνουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.…

Δείτε το teaser που ανέβασαν στο Twitter.

Οι Tool ανέβασαν στο διαδίκτυο ένα μικρό teaser με κάτι που φαίνεται σαν το νέο λογότυπο του συγκροτήματος.

Οι Αμερικανοί όσο περνάει ο καιρός και φτάνουμε προς την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους album αναμένεται να δίνουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Θυμίζουμε ότι το album που θα διαδεχθεί το «10,000 Days» του 2006 πρόκειται να βρίσκεται στην αγορά στις 30 Αυγούστου. Σε αυτό θα βρίσκονται και τα «Descending» και «Invincible», τα οποία η μπάντα έχει παρουσιάσει ζωντανά στα πρόσφατα live shows της.

Οι Tool δούλεψαν για τα νέα τους κομμάτια με τον Franko Barresi και τον Bob Ludwig, με τους οποίους άλλωστε είχαν συνεργαστεί και στο «10,000 Days».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top