ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Touché Amoré κυκλοφορούν το νέο κομμάτι «Deflector»

Θα κυκλοφορήσει σε 7″ single. Οι Touché Amoré έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους τραγούδι «Deflector». Οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν το κομμάτι μέσω Instagram, γνωστοποιώντας πως συνεργάστηκαν με τον σπουδαίο παραγωγό Ross Robinson, γνωστό από τις συνεργασίες του με τους Cure, Sepultura, At The Drive-In και άλλους. «Πέρασαν ήδη 3 χρόνια…

Θα κυκλοφορήσει σε 7″ single.

Οι Touché Amoré έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους τραγούδι «Deflector».

Οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν το κομμάτι μέσω Instagram, γνωστοποιώντας πως συνεργάστηκαν με τον σπουδαίο παραγωγό Ross Robinson, γνωστό από τις συνεργασίες του με τους Cure, Sepultura, At The Drive-In και άλλους.

«Πέρασαν ήδη 3 χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου μας album και ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τον Ross Robinson, έναν άνθρωπο που θα διευρύνει τα όρια μας. Έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει όρια» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Το «Deflector» πρόκειται να βγει στην αγορά σε limited edition πράσινο βινύλιο, με B-side το ακυκλοφόρητο κομμάτι «Green».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top