ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Trivium ανακοίνωσαν το album «What The Dead Men Say»

Δείτε το video του νέου τους single «Catastrophist». Οι Trivium επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους album «What The Dead Men Say», δίνοντας μάλιστα στην δημοσιότητα το video clip του πρώτου τους single «Catastrophist». Στις 24 Απριλίου μέσω της Roadrunner η κυκλοφορία του νέου album. Με ένα πολύ heavy…

Δείτε το video του νέου τους single «Catastrophist».

Οι Trivium επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους album «What The Dead Men Say», δίνοντας μάλιστα στην δημοσιότητα το video clip του πρώτου τους single «Catastrophist». Στις 24 Απριλίου μέσω της Roadrunner η κυκλοφορία του νέου album.

Με ένα πολύ heavy και μελωδικό κομμάτι, οι Trivium δίνουν το στίγμα της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη. Μιλώντας για τον δίσκο, ο Matt Heafy, frontman του συγκροτήματος, είπε: «Αυτός ο δίσκος είναι οι Trivium. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της μπάντας βρίσκεται σε αυτά τα νέα τραγούδια». Ο κιθαρίστας Corey Beaulieu πρόσθεσε: «Χτίσαμε πάνω στο τελευταίο μας album. Νομίζω πως αποτυπώσαμε όλη την ενέργεια που βγάζει αυτή η μπάντα».

Το video του πρώτου single έκανε πρεμιέρα ψηφιακά:

Το tracklist του «What The Dead Men Say»:
01. IX
02. What The Dead Men Say
03.Catastrophist
04. Amongst The Shadows And The Stones
05. Bleed Into Me
06. The Defiant
07. Sickness Unto You
08. Scattering The Ashes
09. Bending The Arc To Fear
10. The Ones We Leave Behind

TRIVIUM – WHAT THE DEAD MEN SAY

Latest from TOP STORIES

Go to Top