ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Trivium κυκλοφόρησαν ένα από τα πιο heavy τραγούδια τους

Ακούστε το «Amongst The Shadows & The Stones». Μια εβδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «What The Dead Men Say», οι Trivium έδωσαν στην δημοσιότητα το τρίτο single του album, «Amongst The Shadows & The Stones». Μετά τα «What The Dead Men Say» και «Catastrophist», οι Αμερικανοί…

Ακούστε το «Amongst The Shadows & The Stones».

Μια εβδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «What The Dead Men Say», οι Trivium έδωσαν στην δημοσιότητα το τρίτο single του album, «Amongst The Shadows & The Stones».

Μετά τα «What The Dead Men Say» και «Catastrophist», οι Αμερικανοί modern metallers έδωσαν στους fans τους ακόμα μια γεύση μέσα από το νέο τους album που θα κυκλοφορήσει επίσημα την Παρασκευή 24 Απριλίου.

Μιλώντας για το «Amongst The Shadows & The Stones», ο κιθαρίστας Corey Beaulieu τόνισε: «Η έμπνευση του κομματιού μου ήρθε όταν σε μια ιστοσελίδα με θέμα την πολεμική ιστορία διάβασα ένα άρθρο για έναν στρατιώτη που είχε την συνήθεια να επισκέπτεται τάφους συμπολεμιστών του».

Το «What Dead Men Say» είναι το πρώτο των Trivium με τον drummer Alex Bent, ο οποίος μπήκε στο συγκρότημα το 2017.

Το tracklist του «What The Dead Men Say»:
01. IX
02. What The Dead Men Say
03.Catastrophist
04. Amongst The Shadows And The Stones
05. Bleed Into Me
06. The Defiant
07. Sickness Unto You
08. Scattering The Ashes
09. Bending The Arc To Fear
10. The Ones We Leave Behind

TRIVIUM – WHAT THE DEAD MEN SAY

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top