ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Trivium κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Bleed Into Me»

Ακόμα ένα τραγούδι μέσα από το «What The Dead Men Say». Οι Trivium έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους τραγούδι «Bleed Into Me», μέσα από το νέο τους album «What The Dead Men Say» που θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή, 24 Απριλίου. Μετά τα «Amongst The Shadows & The Stones»,…

Ακόμα ένα τραγούδι μέσα από το «What The Dead Men Say».

Οι Trivium έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους τραγούδι «Bleed Into Me», μέσα από το νέο τους album «What The Dead Men Say» που θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή, 24 Απριλίου.

Μετά τα «Amongst The Shadows & The Stones», «What The Dead Men Say» και «Catastrophist», οι Αμερικανοί modern metallers κυκλοφορούν το τέταρτο κομμάτι του νέου τους δίσκου, το οποίο συνοδεύεται και από το παρακάτω video:

Ο διάδοχος του «The Sin And The Sentence» του 2017 θα βγει στην αγορά από την Roadrunner Records και ήδη τα νέα τραγούδια του συγκροτήματος έχουν τύχει θερμής υποδοχής από τους fans.

Το tracklist του «What The Dead Men Say»:
01. IX
02. What The Dead Men Say
03.Catastrophist
04. Amongst The Shadows And The Stones
05. Bleed Into Me
06. The Defiant
07. Sickness Unto You
08. Scattering The Ashes
09. Bending The Arc To Fear
10. The Ones We Leave Behind

TRIVIUM – WHAT THE DEAD MEN SAY

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top