ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι U2 δωρίζουν εκατομμύρια στην μάχη κατά του COVID-19

Περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ έδωσαν οι Ιρλανδοί. Εξαιρετικά ευαισθητοποιημένοι στην μάχη κατά του COVID-19 είναι οι U2, οι οποίοι έχουν δωρίσει τεράστια ποσά σε οργανισμούς και νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και σε δράσεις στήριξης καλλιτεχνών. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι το συγκρότημα έδωσε 1,5 εκατομμύρια δολάρια σε διάφορες δράσεις που είχαν ως…

Περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ έδωσαν οι Ιρλανδοί.

Εξαιρετικά ευαισθητοποιημένοι στην μάχη κατά του COVID-19 είναι οι U2, οι οποίοι έχουν δωρίσει τεράστια ποσά σε οργανισμούς και νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και σε δράσεις στήριξης καλλιτεχνών.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι το συγκρότημα έδωσε 1,5 εκατομμύρια δολάρια σε διάφορες δράσεις που είχαν ως επίκεντρο την στήριξη καλλιτεχνών, ενώ μόλις πριν από λίγες εβδομάδες είχαν δωρίσει ακόμα $200,000 για τους Ιρλανδούς μουσικούς.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό… τον περασμένο Απρίλιο, οι U2 έδωσαν το αστρονομικό ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που ρίχτηκαν στην μάχη κατά του COVID-19 στην Ιρλανδία.

Επιπρόσθετα, οι U2 βοήθησαν έμπρακτα το crew και του τεχνικούς τους να ξεπεράσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα την πανδημία.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top