ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Wardruna ανακοίνωσαν το νέο τους album «Kvitravn»

Στις 5 Ιουνίου η κυκλοφορία του δίσκου. Οι Wardruna με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσαν τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου. Το «Kvitravn» θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 5 Ιουνίου. Στις 21 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του πρώτου single. Μουσικά, το album συνεχίζει…

Στις 5 Ιουνίου η κυκλοφορία του δίσκου.

Οι Wardruna με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσαν τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου. Το «Kvitravn» θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 5 Ιουνίου. Στις 21 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του πρώτου single.

Μουσικά, το album συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η τριλογία «Runaljod», με τους Wardruna να χρησιμοποιούν ακόμα μια φορά αρκετά παραδοσιακά όργανα, καθώς και μια μικρή χορωδία παραδοσιακής μουσικής. Στιχουργικά, τα 11 τραγούδια του δίσκου καταπιάνονται με την μαγεία και την Σκανδιναβική μυθολογία.

Ο τραγουδιστής και εγκέφαλος του συγκροτήματος Einar Selvik πρόσθεσε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν η δημιουργία κατάλληλης και μοντέρνας μουσικής που μπορεί να δέσει με το στιχουργικό υπόβαθρο χωρίς να αντιγράφει παλιότερες φόρμες.

Οι Wardruna έδωσαν στην δημοσιότητα και το εξώφυλλο του δίσκου.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top