ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Wardruna έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του «Kvitravn»

Στις 22 Ιανουαρίου η κυκλοφορία του ομότιτλου album. Οι Wardruna αποκάλυψαν το video clip του «Kvitravn», μέσα από το επερχόμενο ομότιτλο album που θα κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Μετά τα «Grá» και «Lyfjaberg», οι Νορβηγοί έδωσαν στην δημοσιότητα το video του «Kvitravn» (White Raven), το οποίο σύμφωνα με…

Στις 22 Ιανουαρίου η κυκλοφορία του ομότιτλου album.

Οι Wardruna αποκάλυψαν το video clip του «Kvitravn», μέσα από το επερχόμενο ομότιτλο album που θα κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Μετά τα «Grá» και «Lyfjaberg», οι Νορβηγοί έδωσαν στην δημοσιότητα το video του «Kvitravn» (White Raven), το οποίο σύμφωνα με το group εξερευνά τους θρύλους και τους συμβολισμούς των ιερών λευκών πουλιών που συναντάμε στις Σκανδιναβικές χώρες.

Πίσω από τα γυρίσματα του «Kvitravn» βρίσκεται η ίδια ομάδα που γύρισε το clip του «Lyfjaberg».

Δείτε το:

Μουσικά, το album συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η τριλογία «Runaljod», με τους Wardruna να χρησιμοποιούν ακόμα μια φορά αρκετά παραδοσιακά όργανα, καθώς και μια μικρή χορωδία παραδοσιακής μουσικής. Στιχουργικά, τα 11 τραγούδια του δίσκου καταπιάνονται με την μαγεία και την Σκανδιναβική μυθολογία.

Το tracklist του «Kvitravn»:
01. Synkverv
02. Kvitravn
03. Skugge
04. Grá
05. Fylgjutal
06. Munin
07. Kvit Ηjort
08. Viseveiding
09. Ni
10. Vindavlarljod
11. Andvevarljod

WARDRUNA - KVITRAVN
WARDRUNA – KVITRAVN

Latest from TOP STORIES

Go to Top