ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Weezer ανακοίνωσαν την δισκογραφική τους επιστροφή

Τον Μάιο του 2020 το «Van Weezer». Οι Weezer έδωσαν στην δημοσιότητα τον τίτλο του επόμενου album τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 8 μήνες από σήμερα. Ο τίτλος του είναι «Van Weezer» και θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 15 Μαΐου 2020 από την Atlantic/Crush. Ο Rivers Cuomo…

Τον Μάιο του 2020 το «Van Weezer».

Οι Weezer έδωσαν στην δημοσιότητα τον τίτλο του επόμενου album τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 8 μήνες από σήμερα.

Ο τίτλος του είναι «Van Weezer» και θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 15 Μαΐου 2020 από την Atlantic/Crush. Ο Rivers Cuomo σε δηλώσεις του υποσχέθηκε πως το συγκρότημα του θα επιστρέψει σε πιο κιθαριστικό ήχο, κάτι που πιστοποιείται και από το πρώτο δείγμα γραφής με το video του «The End Of The Game».

«Κατά την διάρκεια των συναυλιών μας έκανα ένα μεγάλο κιθαριστικό solo και είδα πως ο κόσμος το γούσταρε πολύ. Έτσι αποφασίσαμε να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση» είπε ο Cuomo.

Οι Weezer κυκλοφόρησαν το 2019 δύο studio albums. Τον Ιανουάριο το album διασκευών «The Teal Album» και τον Μάρτιο το «Black Album».

WEEZER – VAN WEEZER

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top