ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι All Them Witches κυκλοφόρησαν το νέο single «The Children Of Coyote Woman»

Δεύτερο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album «Nothing As The Ideal». Οι All Them Witches έδωσαν στην δημοσιότητα το «The Children Of Coyote Woman», δεύτερο single μέσα από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Nothing As The Ideal». Στις 4 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του δίσκου. Μετά το «Saturnine &…

Δεύτερο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album «Nothing As The Ideal».

Οι All Them Witches έδωσαν στην δημοσιότητα το «The Children Of Coyote Woman», δεύτερο single μέσα από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Nothing As The Ideal». Στις 4 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του δίσκου.

Μετά το «Saturnine & Iron Jaw», οι All Them Witches κυκλοφόρησαν το «The Children Of Coyote Woman», δεύτερο δείγμα γραφής μέσα από το νέο τους album που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του φθινοπώρου.

Ως τρίο πλέον, οι Αμερικανοί heavy rockers πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον έκτο τους δίσκο, τον οποίο ηχογράφησαν στα φημισμένα Abbey Road Studios του Λονδίνου. Το «Nothing As The Ideal» ηχογραφήθηκε μέσα σε 9 μέρες στο Abbey Road Studio 2, με τον Mikey Allred που είχε κάτσει πίσω από την κονσόλα στο «Dying Surfer Meets His Maker» να επιστρατεύεται εκ νέου.

Το tracklist του «Nothing As The Ideal»:
01. Saturnine & Iron Jaw
02. Enemy Of My Enemy
03. Everest
04. See You Next Fall
05. The Children Of Coyote Woman
06. 41
07. Lights Out
08. Rats In Ruin

ALL THEM WITCHES – NOTHING AS THE IDEAL

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top