ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι υποψηφιότητες για το Rock And Roll Hall Of Fame 2020

Τον ερχόμενο Ιανουάριο η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για το Rock And Roll Hall Of Fame 2020. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, σπουδαία ονόματα διεκδικούν την είσοδό τους στο πάνθεον των rock ηρώων, με την λίστα να περιλαμβάνει ονόματα για όλα τα γούστα. Για πρώτη φορά υποψήφιοι…

Τον ερχόμενο Ιανουάριο η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για το Rock And Roll Hall Of Fame 2020.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, σπουδαία ονόματα διεκδικούν την είσοδό τους στο πάνθεον των rock ηρώων, με την λίστα να περιλαμβάνει ονόματα για όλα τα γούστα.

Για πρώτη φορά υποψήφιοι είναι οι Motorhead, Thin Lizzy, Soundgarden, T. Rex, Pat Benatar, Dave Matthews Band, The Doobie Brothers, Whitney Houston και Notorious B.I.G.

Οι fans μπορούν να δώσουν την ψήφο τους στο επίσημο website του Rock Hall, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται τον ερχόμενο Ιανουάριο και την επίσημη τελετή να πραγματοποιείται στις 2 Μαΐου στο Cleveland του Ohio.

Οι φετινοί υποψήφιοι είναι:
Pat Benatar
Dave Matthews Band
Depeche Mode
The Doobie Brothers
Whitney Houston
Judas Priest
Kraftwerk
MC5
Motörhead
Nine Inch Nails
The Notorious B.I.G.
Rufus featuring Chaka Khan
Todd Rundgren
Soundgarden
T.Rex
Thin Lizzy

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top