ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Zakk Sabbath ηχογραφούν ξανά το ντεμπούτο των Black Sabbath

Στις 13 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του tribute LP. Στις 13 Φεβρουαρίου 1970 η Vertigo Records κυκλοφόρησε το μνημειώδες ομότιτλο ντεμπούτο των Black Sabbath, του album που άλλαξε την ιστορία της σκληρής μουσικής. Ακριβώς 50 χρόνια μετά, οι Zakk Sabbath, το all-star tribute group των Black Sabbath στο οποίο πρωταγωνιστεί ο…

Στις 13 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του tribute LP.

Στις 13 Φεβρουαρίου 1970 η Vertigo Records κυκλοφόρησε το μνημειώδες ομότιτλο ντεμπούτο των Black Sabbath, του album που άλλαξε την ιστορία της σκληρής μουσικής.

Ακριβώς 50 χρόνια μετά, οι Zakk Sabbath, το all-star tribute group των Black Sabbath στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Zakk Wylde (Black Label Society, Ozzy Osbourne), θα επανακυκλοφορήσουν τον δίσκο!

Ο δίσκος θα τιτλοφορείται απλώς «Vertigo» και θα βγει στην αγορά στις 13 Φεβρουαρίου 2020. Πρόθεση του Wylde και της μπάντας του είναι να ακολουθήσουν πιστά τον τρόπο που ηχογραφήθηκε το καθοριστικότερο heavy metal album όλων των εποχών: live σε πλήρως αναλογικό studio και μέσα σε 24 μόλις ώρες.

Η όλη διαδικασία θα κινηματογραφηθεί από συνεργείο, και το DVD θα συνοδεύει το album που πρόκειται να τυπωθεί σε μόλις 500 αντίτυπα.

«Ο δίσκος δεν πρόκειται να δει ποτέ ξανά το φως της δημοσιότητας και θα είναι διαθέσιμος σε ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει το βινύλιο, CD, DVD καθώς και τον ψηφιακό του κωδικό» αναφέρει το δελτίο τύπου της κυκλοφορίας.

Όλες οι προ-παραγγελίες για το «Vertigo» εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις δύο ώρες από την ανακοίνωση τους.

Ο Zakk Wylde τόνισε: «Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον και τις παραγγελίες. Θα σας κρατούμε ενήμερους σχετικά με την πρόοδο για την κυκλοφορία του δίσκου».

Στο πλευρό του κιθαρίστα βρίσκεται ο μπασίστας Rob «Blasko» Nicholson και ο drummer Joey Castillo.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top