ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Zakk Sabbath κυκλοφόρησαν την διασκευή του «The Wizard»

Κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο «Vertigo». Οι Zakk Sabbath του Zakk Wylde κυκλοφορούν σήμερα το «Vertigo», το οποίο δεν είναι άλλο από την διασκευή του κλασικού πρώτου album των Black Sabbath. Το «The Wizard» ακολουθεί το «Black Sabbath» που ακούσαμε μέσα στο καλοκαίρι. Ο Zakk Wylde τα τελευταία χρόνια περιοδεύει με επιτυχία…

Κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο «Vertigo».

Οι Zakk Sabbath του Zakk Wylde κυκλοφορούν σήμερα το «Vertigo», το οποίο δεν είναι άλλο από την διασκευή του κλασικού πρώτου album των Black Sabbath. Το «The Wizard» ακολουθεί το «Black Sabbath» που ακούσαμε μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Zakk Wylde τα τελευταία χρόνια περιοδεύει με επιτυχία με τους Zakk Sabbath, διασκευάζοντας κλασικά τραγούδια των Black Sabbath. Με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών από το ντεμπούτο των heavy metal θρύλων, το νέο project του άλλοτε κιθαρίστα του Ozzy Osbourne διασκεύασε ολόκληρο το μνημειώδες album.

Ηχογραφημένο live μέσα στο studio, διατηρώντας ακόμα και το ίδιο χρονοδιάγραμμα, οι Zakk Sabbath ηχογράφησαν το «Black Sabbath», δίνοντας όμως στο album τον τίτλο «Vertigo», θέλοντας να τιμήσουν και την δισκογραφική εταιρία που το κυκλοφόρησε το 1969.

Στο πλευρό του Zakk Wylde, ο οποίος έχει αναλάβει τις κιθάρες και τα φωνητικά, βρίσκουμε τον μπασίστα Blasko, ο οποίος παίζει και στο συγκρότημα του Ozzy Osbourne, και τον Joey Castillo στα drums.

Θυμίζουμε ότι ο δίσκος θα είναι διαθέσιμο σε CD και βινύλιο, αλλά όχι ψηφιακά.

«Πίσω στις μπάντες που είχα στα σχολικά μου χρόνια παίζαμε τραγούδια των Rush, Doors, Jimi Hendrix και Black Sabbath. Είναι αστείο, αλλά ακόμα και τώρα, στα 53 μου, παίζω το «N.I.B» και άλλα τραγούδια των Black Sabbath ζωντανά. Πλέον βέβαια, για αρκετά μεγαλύτερο κοινό» προσθέτει ο Wylde.

Οι Zakk Sabbath προσπάθησαν να μείνουν πιστοί στο album, με τον Wylde να μην νιώθει πίεση για το γεγονός ότι θα πρέπει να αποδώσει πιστά έναν δίσκο που καθόρισε ένα ολόκληρο μουσικό ρεύμα: «Γίνεται να μην περάσεις καλά όταν παίζεις τραγούδια του αγαπημένου σου συγκτροτήματος;».

Το tracklist του «Vertigo»:
01. Black Sabbath
02. The Wizard
03. Wasp/Behind The Wall Of Sleep/N.I.B.
04. Wicked World
05. A Bit Of Finger/Sleeping Village/Warning

ZAKK SABBATH – VERTIGO

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top