ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Zeal & Ardor κυκλοφορούν το νέο EP «Wake Of A Nation»

Zeal & Ardor: Ακούστε τα δύο νέα singles «Vigil» και «I Can’t Breathe». Οι Zeal & Ardor έδωσαν στην δημοσιότητα δύο νέα τραγούδια μέσα από το επερχόμενο EP τους «Wake Of A Nation», το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα πρόσφατα περιστατικά αστυνομικής βίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και από τον θάνατο…

Zeal & Ardor: Ακούστε τα δύο νέα singles «Vigil» και «I Can’t Breathe».

Οι Zeal & Ardor έδωσαν στην δημοσιότητα δύο νέα τραγούδια μέσα από το επερχόμενο EP τους «Wake Of A Nation», το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα πρόσφατα περιστατικά αστυνομικής βίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και από τον θάνατο του George Floyd. Τον επόμενο μήνα μέσα από το Bandcamp η κυκλοφορία του νέου EP που περιλαμβάνει 6 νέες συνθέσεις.

Τα δύο νέα τραγούδια των Zeal & Ardor «Vigil» και «I Can’t Breathe» είναι γραμμένα μετά την δολοφονία του Floyd, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, κάτι που υπογράμμισε σε δηλώσεις του και ο εγκέφαλος του συγκροτήματος Manuel Gagneux: «Αυτά τα τραγούδια είναι η αντίδρασή μου σε όσα έλαβαν χώρα τους τελευταίους μήνες. Αυτό το EP είναι για τον Michael Brown, τον Eric Garner, τον George Floyd, αλλά και τα αμέτρητα θύματα της αστυνομικής βίας. Είναι επίσης για τις γενναίες ψυχές που δεν διστάζουν να ρισκάρουν τις ζωές τους για να ζήσουμε εμείς καλύτερα».

Ακούστε το «Vigil»:

Και το «I Can’t Breathe»:

Το «Wake Of A Nation» θα κυκλοφορήσει μέσω Bandcamp στις 23 Οκτωβρίου και όλα τα έσοδα του τραγουδιού «I Can’t Breathe» θα διατεθούν σε διάφορες δράσεις που σχετίζονται με την αφύπνιση του κοινού σε θέματα αστυνομικής βίας.

Οι Zeal & Ardor κυκλοφόρησαν το δεύτερο studio album τους «Stranger Fruit» τον Ιούνιο του 2018, το οποίο βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τις καλύτερες κυκλοφορίες εκείνης της χρονιάς. Μια χρονιά αργότερα, έριξαν στην αγορά και την πρώτη τους ζωντανή ηχογράφηση από το Λονδίνο η οποία περιελάμβανε 22 τραγούδια και από τα δύο albums της μπάντας.

Το tracklist του «Wake Of A Nation»:
01. Vigil
02. Tuskegee
03. At the Seams
04. I Can’t Breathe
05. Trust No One
06. Wake Of A Nation

ZEAL & ARDOR cover
ZEAL & ARDOR – WAKE OF A NATION

Latest from TOP STORIES

Go to Top