ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι ΖΖ Top ετοιμάζουν νέο album με τον Rick Rubin!

Οι βετεράνοι rockers γιορτάζουν τα 50 τους χρόνια. Το 2020 είναι σημαδιακό έτος για τους ZZ Top οι οποίοι συμπληρώνουν μισό αιώνα πορείας στα μουσικά δρώμενα. Η τριάδα των Billy Gibbons, Dusty Hill και Frank Beard σκοπεύουν να το γιορτάσουν με την κυκλοφορία ενός νέο δίσκου! Σε συνέντευξη που έδωσε…

Οι βετεράνοι rockers γιορτάζουν τα 50 τους χρόνια.

Το 2020 είναι σημαδιακό έτος για τους ZZ Top οι οποίοι συμπληρώνουν μισό αιώνα πορείας στα μουσικά δρώμενα. Η τριάδα των Billy Gibbons, Dusty Hill και Frank Beard σκοπεύουν να το γιορτάσουν με την κυκλοφορία ενός νέο δίσκου!

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Gibbons στον George Simpson της Express, αποκάλυψε πως οι ZZ Top θα μπουν στο studio μαζί με τον σπουδαίο παραγωγό Rick Rubin.

Αν και ακόμα είναι αρκετά νωρίς, ο Gibbons τόνισε πως ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά: «Μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Rick και ήδη έχει κάποιες ιδέες που μου πρότεινε. Είναι έτοιμος να μπει μαζί μας στο studio».

Ο Gibbons απέφυγε να μιλήσει για το ύφος των νέων κομματιών, ωστόσο τόνισε πως το album θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Οι ZZ Top έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα 15 studio albums με τελευταίο το «La Futura» του 2012.

Στα τέλη του επόμενου μήνα, η Eagle Rock Entertainment κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ That Little Ol’ Band From Texas το οποίο ξεδιπλώνει την ιστορία του σπουδαίου συγκροτήματος.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top