ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Η οικογένεια του Tom Petty τα βάζει με τον Ντόναλντ Τραμπ για την χρήση του «I Won’t Back Down»

«Ο Donald Trump δεν εκπροσωπεί την Αμερική που πιστεύουμε». Την περασμένη εβδομάδα ο Donald Trump εμφανίστηκε στην Tulsa της Οκλαχόμα, υποσχόμενος μια πολιτική συγκέντρωση που όμοια της δεν θα είχε προηγούμενο. Λογικό αφού οι κρατήσεις για συμμετοχή στην ομιλία του ξεπέρασαν τις 800.000. Τα πράγματα όμως δεν ήταν ακριβώς έτσι.…

«Ο Donald Trump δεν εκπροσωπεί την Αμερική που πιστεύουμε».

Την περασμένη εβδομάδα ο Donald Trump εμφανίστηκε στην Tulsa της Οκλαχόμα, υποσχόμενος μια πολιτική συγκέντρωση που όμοια της δεν θα είχε προηγούμενο. Λογικό αφού οι κρατήσεις για συμμετοχή στην ομιλία του ξεπέρασαν τις 800.000. Τα πράγματα όμως δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Τελικά στο στάδιο των 19.000 θέσεων βρέθηκαν μόνο 5.000 άτομα, ενώ η εξωτερική εξέδρα που είχε στηθεί με σκοπό να κάνει χαιρετισμό στις εκατοντάδες χιλιάδες άτομα που είχαν κάνει κράτηση δεν χρειάστηκε τελικά. Στο άδειο στάδιο ακούστηκε και το «I Won’t Back Down» του Tom Petty, με την οικογένεια του τραγουδοποιού να αντιδρά έντονα.

Συγκεκριμένα, τέσσερα μέλη της οικογένειας Petty σε ανακοίνωσή τους απαγορεύουν από τον Trump να χρησιμοποιεί μουσική του Tom Petty, εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεση τους για τις πολιτικές του.

«Ο Tom έγραψε αυτό το τραγούδι για τον απλό άνθρωπο. Για αυτόν που δύσκολα τα βγάζει πέρα. Θέλουμε να κάνουμε σαφές ότι παρόλο που ο καθένας είναι ελεύθερος να ψηφίσει αυτό που θέλει, η οικογένεια μας έχει ξεκάθαρη θέση. Πιστεύουμε στην Αμερική και πιστεύουμε στην Δημοκρατία. Ο Donald Trump δεν εκπροσωπεί τίποτα από αυτά» αναφέρει η οικογένεια μεταξύ άλλων.

Πλέον έχει σημασία να δούμε τις επόμενες μουσικές επιλογές του Trump. Ίσως η επιλογή των ταγμένων υποστηρικτών του Ted Nugent και Kid Rock να ήταν ασφαλέστερες.

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top