ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οκτώβρη ή Νοέμβρη στο studio για την ηχογράφηση του νέου τους album οι Mastodon

Πιθανό το ενδεχόμενο κυκλοφορίας ενός διπλού album Τον Οκτώβρη ή το αργότερο το Νοέμβρη θα μπουν στο studio για την ηχογράφηση της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς οι Mastodon. Αυτό δήλωσε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Bill Kelliher στο rock show του Mike James, μην αποκλείοντας μάλιστα την πιθανότητα ηχογράφησης ενός διπλού…

Πιθανό το ενδεχόμενο κυκλοφορίας ενός διπλού album

Τον Οκτώβρη ή το αργότερο το Νοέμβρη θα μπουν στο studio για την ηχογράφηση της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς οι Mastodon.

Αυτό δήλωσε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Bill Kelliher στο rock show του Mike James, μην αποκλείοντας μάλιστα την πιθανότητα ηχογράφησης ενός διπλού album:

«Μέχρι στιγμής έχουμε έτοιμα 11 – 12 νέα κομμάτια. Σκοπός μας είναι να τα επιστρέψουμε στο studio τον Οκτώβρη ή τον Νοέμβρη και να δούμε πως θα συνεχίσουμε».

Θυμίζουμε πως η μπάντα ολοκληρώνει απόψε το βράδυ (Τρίτη, 30 Αυγούστου) την περιοδεία της για την προώθηση του έκτου της album «Once More Round The Sun» στη χώρα μας, με μια συναυλία στο Piraeus Academy.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top