ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Όλα όσα έγιναν στην πρώτη συναυλία στην εποχή του COVID-19 στις ΗΠΑ!

Το live show του Travis McCready στις 18 Μαΐου έγραψε ιστορία. Οι διοργανωτές έκαναν λόγο για το πρώτο live show «κοινωνικών αποστάσεων» στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η solo εμφάνιση του Travis McCready έγραψε ιστορία και γέμισε με ελπίδες τους fans σε ολόκληρο τον κόσμο. Μπορεί να άργησε τρεις ημέρες -αρχικά το…

Το live show του Travis McCready στις 18 Μαΐου έγραψε ιστορία.

Οι διοργανωτές έκαναν λόγο για το πρώτο live show «κοινωνικών αποστάσεων» στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η solo εμφάνιση του Travis McCready έγραψε ιστορία και γέμισε με ελπίδες τους fans σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μπορεί να άργησε τρεις ημέρες -αρχικά το show ήταν προγραμματισμένο για τις 15 Μαΐου- αλλά ακόμα έτσι, είναι μια αρχή. Στις 18 Μαΐου ο frontman των country rockers Bishop Gunn, Travis McCready, ανέβηκε στην σκηνή του TempleLive, στο Fort Smith του Αρκάνσας, για το «πρώτο live στην εποχή του COVID-19 στις ΗΠΑ».

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η συναυλία ήταν πολύ ιδιαίτερες. Αρχικά, στο 1,100 θέσεων venue επετράπη η είσοδος σε μόλις 229 τυχερούς. Οι θεατές θερμομετρήθηκαν στην είσοδο, ενώ ήταν υποχρεωμένοι να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους και να φοράν μάσκες σε όλη την διάρκεια του show.

Οι τουαλέτες ήταν κλειστές, το αντισηπτικό -και όχι το ποτό- έρεε άφθονο, αλλά ακόμα και έτσι, το πρώτο βήμα έγινε.

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top