ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Όλα όσα θα δούμε και θα ακούσουμε στην εορταστική σύμπραξη του AN Club και του Gagarin 205

Δύο από τους σημαντικότερους συναυλιακούς χώρους της Αθήνας αλλά και της χώρα μας γενικότερα, το θρυλικό AN Club στα Εξάρχεια και το Gagarin 205, γιορτάζουν τα γενέθλια τους και μαζί προχωρούν σε μια σειρά από κοινές εκδηλώσεις, αποδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το ρητό… «Η ισχύς εν τη ενώσει».…

Δύο από τους σημαντικότερους συναυλιακούς χώρους της Αθήνας αλλά και της χώρα μας γενικότερα, το θρυλικό AN Club στα Εξάρχεια και το Gagarin 205, γιορτάζουν τα γενέθλια τους και μαζί προχωρούν σε μια σειρά από κοινές εκδηλώσεις, αποδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το ρητό… «Η ισχύς εν τη ενώσει».

Για πρώτη φορά οι δύο ιστορικοί συναυλιακοί χώροι συμπράττουν, σε ένα πλούσιο συναυλιακό τετραήμερο για όλα τα γούστα, που θα μείνει στην ιστορία, τόσο για την πρωτοτυπία του εγχειρήματος, όσο και για την ποικιλομορφία του.

Μπάντες από την Ελληνική και διεθνή σκηνή, μουσικοί και συγκροτήματα από διαφορετικούς χώρους τιμούν τα δύο venues και τους χώρους στους οποίους κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί και έχουν καταθέσει την ψυχή τους, αποτελώντας έτσι και αυτοί μέρος της ιστορίας.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 23, 24, 25 και 26 Νοεμβρίου 2017 και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017:
Το AN Club θα φιλοξενήσει ορισμένα από τα κλασικά συγκροτήματα της εγχώριας rock σκηνής με τους Nightstalker, The Dive, Maplerun, Space Slavery και Nypnotic Nausea να υπόσχονται ένα ιδρωμένο heavy rock show.

Την ίδια μέρα στο Gagarin 205, οι fans του ελληνόφωνου rock θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά τους: Φοίβο Δεληβοριά, Τα Παιδιά Της Παλαιότητας, Blaine L. Reininger, Bocomelech και Wedding Singers.

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017:
Την Δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων στο AN Club θα δούμε τους Closer, Διάφανα Κρίνα, Echo Tattoo, Στάθης Δρογώσης, Sexy Christians.

Στο Gagarin οι τεράστιοι Therapy? υπόσχονται ένα ακόμα φανταστικό show πλαισιωμένοι από τους Day Oof, Cellar Dogs και One Block Society.

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017:
Το AN Club, σε συνεργασία με την Innersense Productions, αφιερώνει την τρίτη μέρα των εκδηλώσεων στο hip-hop με πολλά μεγάλα ονόματα επί σκηνής: ΑΫΛΟΣ 542 (ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ 07) & FER DE LANCE, HATEMOST (ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ),JK ONE & DJ WHEEL-M (PHASE 3), ΝΙΚΟΛΑΣ (RAZASTARR), RATIONALISTAS, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ (FFc), SOULNEK, ΤΑΚΙΤΣΑΝ & DJ ALX, TINY JACKAL. DJ of the night: DJ Wheel-M.

Στο Gagarin 205, ο Sivert Hoyem αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με το Ελληνικό κοινό, ανεβαίνοντας στη σκηνή με το νέο του συγκρότημα, Paradise. Συνοδοιπόρο του σε αυτό το νέο supergroup οι:
Rob Ellis (PJ Harvey)
Simone Butler (Primal Scream)
Rob McVey (Marianne Faithfull band)

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017:
Η τέταρτη και τελευταία μέρα των κοινών εκδηλώσεων θα βρει το AN Club να παρουσιάζει τους Γκούλαγκ, Last Drive, Coyotes Arrow, Distortion Tamers και The Raindogs.

Την ίδια στιγμή, το Gagarin 205 έχει αφιερώσει τη μέρα του στη metal σκηνή με τους Innerwish, Acid Death, Karma Violence και Dreamlong Dead.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Εισιτήρια για όλες τις μέρες (εκτός της συναυλίας των Therapy? και Paradise) προπωλούνται προς €10.

Για την συναυλία των Therapy? στο Gagarin 205, οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
€10: Τα πρώτα 50 εισιτήρια, μόνο στο Monsterville)
€15: Τα πρώτα 400 εισιτήρια
€18: Υπόλοιπη προπώληση + Ταμείο

Για την εμφάνιση των Paradise, οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
€25: Τα πρώτα εισιτήρια
€28: Προπώληση
€30: Ταμείο

Σημεία Προπώλησης:
Monsterville (Αγ. Ειρήνης 13 – Μοναστηράκι)
Rhythm Records (Εμμανουήλ Μπενάκη 74)
Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή)

Ώρα Έναρξης: 21:00

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from CULTURE

Go to Top