ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Όλες οι κυκλοφορίες της «χειμερινής» Record Store Day

Στις 29 Νοεμβρίου η Black Friday RSD. Στην δημοσιότητα δόθηκαν όλες οι κυκλοφορίες της φετινής χειμερινής Record Store Day που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου 2019. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, οι κυκλοφορίες της RSD είναι αρκετά ενδιαφέρουσες, ενώ αρκετά είναι και τα limited edition κομμάτια που έχουν μπει…

Στις 29 Νοεμβρίου η Black Friday RSD.

Στην δημοσιότητα δόθηκαν όλες οι κυκλοφορίες της φετινής χειμερινής Record Store Day που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου 2019.

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, οι κυκλοφορίες της RSD είναι αρκετά ενδιαφέρουσες, ενώ αρκετά είναι και τα limited edition κομμάτια που έχουν μπει στο μάτι των συλλεκτών.

Οι διοργανωτές της Record Store Day σε ανακοίνωση τους τονίζουν πως θέλουν να διαχωρίσουν την θέση τους από την χαοτική κατάσταση και την καταναλωτική φρενίτιδα που επικρατεί την ημέρα της Μαύρης Παρασκευής σε ολόκληρο τον κόσμο: «Αντί να μπούμε στην διαδικασία να δίνουμε εξαιρετικά χαμηλές τιμές σε προϊόντα μαζικής παραγωγής, επιλέγουμε να ρίξουμε στην αγορά ειδικές εκδόσεις, τονίζοντας την αξία του ανεξάρτητου δισκοπωλείου. Παράλληλα, θέλουμε να βοηθήσουμε ανεξάρτητα δισκοπωλεία και να σηματοδοτήσουμε την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Οι Pearl Jam ήταν οι φετινοί «πρεσβευτές» της Record Store Day και για την περίσταση πρόκειται να κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά σε βινύλιο το κλασικό τους MTV Unplugged set. Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε τρεις μέρες μετά την λήξη της παρθενικής τους Αμερικανικής περιοδείας.

Για να δείτε όλες τις κυκλοφορίες της χειμερινής Record Store Day πατήστε εδώ.

Latest from IN FOCUS

Go to Top