ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλες οι πληροφορίες για το νέο album των Black Star Riders

Ακούστε το ομότιτλο single του album «Another State Of Grace». Οι Black Star Riders αποκάλυψαν όλες τις λεπτομέρειες της νέας τους, τέταρτης συνολικά, δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Another State Of Grace». Ο δίσκος που θα διαδεχθεί το «Heavy Fire» του 2017 θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast στις 6 Σεπτεμβρίου,…

Ακούστε το ομότιτλο single του album «Another State Of Grace».

Οι Black Star Riders αποκάλυψαν όλες τις λεπτομέρειες της νέας τους, τέταρτης συνολικά, δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Another State Of Grace».

Ο δίσκος που θα διαδεχθεί το «Heavy Fire» του 2017 θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast στις 6 Σεπτεμβρίου, με το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου να κάνει πρεμιέρα.

Τα νέα τραγούδια ηχογραφήθηκαν στο Sphere Studio, στο Burbank της Καλιφόρνιας, με παραγωγό τον Jay Ruston (Stone Sour, Anthrax, Uriah Heep).

«Αυτή ήταν η καλύτερη εμπειρία που είχα με την μπάντα στο studio. Η αφοσίωση όλων μας ήταν αξιοσημείωτη. Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν τον δίσκο» δήλωσε ο τραγουδιστής της μπάντας Ricky Warwick.

BLACK STAR RIDERS – ANOTHER STATE OF GRACE artwork:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το tracklist του «Another State Of Grace»:

01. Tonight The Moonlight Let Me Down
02. Another State Of Grace
03. Ain’t The End Of The World
04. Underneath The Afterglow
05. Soldier In The Ghetto
06. Why Do You Love Your Guns?
07. Standing In The Line Of Fire
08. What Will It Take?
09. In The Shadow Of The War Machine
10. Poisoned Heart

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top