ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλες οι πληροφορίες για το «Carnivore» των Body Count

Εξώφυλλο, tracklist και συμμετοχές του νέου album. Οι Body Count έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της δισκογραφικής τους επιστροφής που τιτλοφορείται «Carnivore». Στις 6 Μαρτίου η κυκλοφορία του δίσκου ο οποίος περιλαμβάνει και αρκετούς καλεσμένους. Το νέο album των Body Count περιλαμβάνει 11 συνθέσεις, με το ομότιτλο κομμάτι να…

Εξώφυλλο, tracklist και συμμετοχές του νέου album.

Οι Body Count έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της δισκογραφικής τους επιστροφής που τιτλοφορείται «Carnivore». Στις 6 Μαρτίου η κυκλοφορία του δίσκου ο οποίος περιλαμβάνει και αρκετούς καλεσμένους.

Το νέο album των Body Count περιλαμβάνει 11 συνθέσεις, με το ομότιτλο κομμάτι να έχει ήδη κάνει πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες. Ανάμεσα τους βρίσκουμε την διασκευή στο «Ace Of Spades» των Motorhead, ενώ τα rap κομμάτια «Colors» και «6 In Tha Morning» εδώ ακούγονται στην rap metal εκδοχή τους.

Οι Body Count έχουν καλεσμένους στο νέο τους δισκογραφικό εγχείρημα την Amy Lee, τραγουδίστρια των Evanescence, τον Jamey Jasta των Hatebreed καθώς και τον Riley Gale των Power Trip.

Το «Carnivore» βρίσκεται στην λίστα του rockyourlife με τα 50 albums που περιμένουμε να ακούσουμε μέσα στο 2020.

Το tracklist του «Carnivore»:
01. Carnivore
02. Point In The Finger (feat. Riley Gale)
03. Bum-Rush
04. Ace Of Spades
05. Another Level (feat. Jamey Jasta)
06. Colors (2020)
07. No Remorse
08. When I’m Gone (feat. Amy Lee)
09. Three Critical Beatdown
10. The Hate Is Real
11. 6 In Tha Morning (2020)

BODY COUNT – CARNIVORE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top