ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλες οι πληροφορίες για το τέταρτο album των Hail Spirit Noir

Στις 19 Ιουνίου η κυκλοφορία του «Eden In Reverse». Οι Hail Spirit Noir έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες του νέου τους, τέταρτου συνολικά, studio album με τίτλο «Eden In Reverse». Στις 19 Ιουνίου από την Agonia Records η κυκλοφορία του album. Δείτε το πρώτο trailer. Τέσσερα χρόνια μετά το…

Στις 19 Ιουνίου η κυκλοφορία του «Eden In Reverse».

Οι Hail Spirit Noir έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες του νέου τους, τέταρτου συνολικά, studio album με τίτλο «Eden In Reverse». Στις 19 Ιουνίου από την Agonia Records η κυκλοφορία του album. Δείτε το πρώτο trailer.

Τέσσερα χρόνια μετά το «Mayhem In Blue», οι Έλληνες progressive/psych metallers Hail Spirit Noir επιστρέφουν στην δισκογραφία με το album «Eden In Reverse». Ο νέος δίσκος περιλαμβάνει 9 συνθέσεις οι οποίες ηχογραφήθηκαν στα Lunatech Studios και την παραγωγή του έχει αναλάβει ο Δημήτρης Δούβρας. Στο album βρίσκουμε και την συμμετοχή του Lars Nedland των Borknagar στα φωνητικά, στο κομμάτι «Crossroads».

Οι Hail Spirit Noir στα πρώτα τους σχόλια για τον δίσκο τόνισαν: «Πρόκειται για τον δίσκο στον οποίο έχουμε επενδύσει τον περισσότερο χρόνο. Ξεκινήσαμε με κάποιους πειραματισμούς, χωρίς να γνωρίζουμε που θα μας οδηγήσουν. Μετά τα 3-4 πρώτα κομμάτια αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε πως εδώ δημιουργείται κάτι νέο για το group. Δεν ήμασταν πλέον τόσο κοντά στα 60s-70s, αλλά περισσότερο στα 70s-80s».

Για το ύφος των νέων τραγουδιών η μπάντα τόνισε: «Στα κομμάτια υπάρχει μια retro-futuristic άποψη, αλλά σίγουρα έχουν έντονα στοιχεία prog και ψυχεδέλειας. Στιχουργικά, ξαναγράφουμε την ιστορία της Εδέμ, μέσα από μια πιο πραγματιστική Δαρβινική ματιά. Το αποτέλεσμα είναι ο τίτλος του δίσκου».

Το «Eden In Reverse» θα είναι διαθέσιμο σε απλό και deluxe CD, διάφορες εκδόσεις βινυλίου καθώς και ψηφιακά.

Το tracklist του «Eden In Reverse»:
01. Darwinian Beasts
02. Incense Swirls
03. Alien Lip Reading
04. Crossroads
05. The Devil’s Blind Spot
06. The First Ape on New Earth
07. Automata 1980
08. Incense Swirls (Synthwave Remix) (Digipak CD bonus track)
09. Ever-shifting Tunnels (Bonus) (Digipak CD bonus track)

HAIL SPIRIT NOIR – EDEN IN REVERSE

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top