ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλες οι πληροφορίες για το νέο album των Enslaved

Οι Νορβηγοί Enslaved ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς, η οποία θα τιτλοφορείται «E». Το 14o album των Σκανδιναβών θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου από την Nuclear Blast και θα περιλαμβάνει 8 συνθέσεις, με μια από αυτές, το «What Else Is There?» να αποτελεί διασκευή στο γνωστό hit…

Οι Νορβηγοί Enslaved ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς, η οποία θα τιτλοφορείται «E».

Το 14o album των Σκανδιναβών θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου από την Nuclear Blast και θα περιλαμβάνει 8 συνθέσεις, με μια από αυτές, το «What Else Is There?» να αποτελεί διασκευή στο γνωστό hit των Röyksopp.

Το Δελτίο Τύπου που συνοδεύει την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του δίσκου αναφέρει: «Το νέο album των Enslaved στέκεται μακριά από μουσικά όρια και πρόκειται για μια μίξη prog, extreme metal και shoegaze».

Υπεύθυνοι για τη σύνθεση των νέων τραγουδιών είναι για ακόμα μια φορά ο κιθαρίστας Ivar Bjørnson και μπασίστας/τραγουδιστής Grutle Kjellson. Το «E» είναι ο πρώτος δίσκος των Enslaved με τον νέο πληκτρά/τραγουδιστή Håkon Vinje.

Το tracklist του «E»:
01.    Storm Son
02.    The River’s Mouth
03.    Sacred Horse
04.    Axxis Of The Worlds
05.    Feathers Of Eolh
06.    Hiindsiight
07.    Djupet (bonus)
08.    What Else Is There? (Röyksopp cover – bonus)

av

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top