ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλη η δισκογραφία των Eagles σε ένα box set

Στις 2 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του «Legacy». Οι Eagles ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου box set με τίτλο «Legacy», στο οποίο περιλαμβάνεται ολόκληρη η δισκογραφία του συγκροτήματος καθώς και πλήθος αναμνηστικών για τους fans. Το «Legacy» box set θα βγει στην αγορά από την Rhino στις 2 Νοεμβρίου και θα…

Στις 2 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του «Legacy».

Οι Eagles ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου box set με τίτλο «Legacy», στο οποίο περιλαμβάνεται ολόκληρη η δισκογραφία του συγκροτήματος καθώς και πλήθος αναμνηστικών για τους fans.

Το «Legacy» box set θα βγει στην αγορά από την Rhino στις 2 Νοεμβρίου και θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη θα περιέχει 12 CDs/DVD/Blu-ray και η δεύτερη 15 βινύλια. Το DVD θα περιλαμβάνει το live «Hell Freezes Over» ενώ στο Blu-ray βρίσκεται το «Farewell Tour: Live From Melbourne».

Στο κουτί περιλαμβάνονται και τα 7 studio albums των βετεράνων rockers, ένα φωτογραφικό λεύκωμα 54 σελίδων με πλήθος ακυκλοφόρητων φωτογραφιών καθώς και μια σειρά από αναμνηστικά.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top