ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Το ολόγραμμα του Frank Zappa βγαίνει σε περιοδεία με εκλεκτούς μουσικούς

Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της επερχόμενης περιοδείας του ολογράμματος του Frank Zappa, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την έγκριση του ιδρύματος που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του σπουδαίου δημιουργού. Οι ζωντανές εμφανίσεις με τίτλο «Bizarre World Of Frank Zappa» θα πραγματοποιηθούν με τους επί χρόνια συνεργάτες του Frank Zappa, Ray White, Mike…

Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της επερχόμενης περιοδείας του ολογράμματος του Frank Zappa, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την έγκριση του ιδρύματος που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του σπουδαίου δημιουργού.

Οι ζωντανές εμφανίσεις με τίτλο «Bizarre World Of Frank Zappa» θα πραγματοποιηθούν με τους επί χρόνια συνεργάτες του Frank Zappa, Ray White, Mike Keneally, Scott Thunes, Robert Martin και Joe «Vaultmeister» Travers. Στο πλευρό τους, θα εμφανιστούν ως καλεσμένοι και αρκετοί ακόμα γνωστοί μουσικοί όπως οι Steve Vai, ο Napoleon Murphy Brock, Ian Underwood, Warren Cuccurullo, Vinnie Colaiuta, Arthur Barrow και Ed Mann.

«O Frank ήταν ένας καλλιτέχνης που ξεπερνούσε τα όρια, και εμείς χαιρόμαστε που τον τιμάμε με αυτόν τον χρόνο, 25 χρόνια μετά τον θάνατό του» είπε ο γιός του Frank Zappa, Ahmet Zappa.

Και συνέχισε: «Με αυτό το show γιορτάζουμε την μουσική. Πιέζουμε τους εαυτούς μας για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα με σκοπό να κάνουμε αυτή την live εμπειρία ακόμα πιο σημαντική».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοδεία The Bizarre World of Frank Zappa θα περιλαμβάνει και αρκετό ακυκλοφόρητο υλικό από πρόβες του Zappa στο studio του στο Los Angeles. Πρόκειται για υλικό και πλάνα που έχουν μείνει στο συρτάρι τα τελευταία 44 χρόνια και θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό.

«Ο πατέρας μου και εγώ είχαμε συζητήσει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουμε ολογράμματα σε κάποια shows. Άλλωστε είχε αφιερώσει μέρος του βιβλίου του The Real Frank Zappa σε αυτό το θέμα» πρόσθεσε ο Ahmet.

Πίσω από την περιοδεία βρίσκεται η Eyellusion, η εταιρία που έχει επιμεληθεί και το ολόγραμμα του Ronnie James Dio.

Latest from IN FOCUS

Go to Top