ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ολόγραμμα του Ronnie James Dio βγαίνει σε περιοδεία

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιδράσεις των fans. Το ολόγραμμα του Ronnie James Dio θα παρουσιαστεί ξανά μπροστά στο κοινό τον χειμώνα. Μετά το «ντεμπούτο» του στο Wacken το 2016 και την εμφάνισή του ξανά φέτος στο Pollstar Awards, το ολόγραμμα του θρυλικού frontman θα βγει σε περιοδεία στην Ευρώπη,…

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιδράσεις των fans.

Το ολόγραμμα του Ronnie James Dio θα παρουσιαστεί ξανά μπροστά στο κοινό τον χειμώνα.

Μετά το «ντεμπούτο» του στο Wacken το 2016 και την εμφάνισή του ξανά φέτος στο Pollstar Awards, το ολόγραμμα του θρυλικού frontman θα βγει σε περιοδεία στην Ευρώπη, ενώ αναμένονται και εμφανίσεις επί Αμερικανικού εδάφους.

Στα live θα εμφανίζονται οι Dio Disciples, με τον κιθαρίστα Craig Goldy να δηλώνει στο Rolling Stone: «Το κάνουμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμασταν οικογένεια του Ronnie. Κάθε μας εμφάνιση αποτελεί ένα μνημόσυνο σε μορφή rock concert».

Και πρόσθεσε: «Αυτό δίνει την ευκαιρία στους fans του Ronnie να τον απολαύσουν, χωρίς να χρειάζεται να βλέπουν χαμηλής ποιότητας video στο YouTube».

Πίσω από την προσπάθεια αυτή βρίσκεται η χήρα του Ronnie James Dio, Wendy, η οποία τον περασμένο Ιανουάριο είχε πει: «Έχουμε δουλέψει πάνω σε έξι τραγούδια. Αν κάνουμε ένα ωριαίο show, το ολόγραμμα του Ronnie θα εμφανιστεί 4 φορές, αν κάνουμε ένα show 90 λεπτών, οι fans θα το δουν 6 φορές».

Σύμφωνα με το Rolling Stone, ανάμεσα στα κομμάτια που δουλεύουν οι Dio Disciples είναι τα «Rainbow In The Dark», «We Rock», «King Of Rock And Roll», «Neon Knights», «Heaven And Hell» και «Man On The Silver Mountain».

Η περιοδεία «Dio Returns» ξεκινάει στις 30 Νοεμβρίου στο Ελσίνκι με τους fans να εμφανίζονται αρκετά διχασμένοι. Αρκετοί κάνουν λόγο για διασυρμό του ονόματος και της κληρονομιάς του Dio.

Αναλυτικά οι στάσεις της «Dio Returns» περιοδείας:
11/30 – Helsinki, Finland @ The Circus
12/03 – Stockholm, Sweden @ Fryshuset
12/04 – Oslo, Norway @ Rockefeller Music Hall
12/06 – Warsaw, Poland @ Progresja
12/13 – Barcelona, Spain @ Bikini
12/15 – Santander, Spain @ Escenario Santander
12/17 – Bucharest, Romania @ Arelene Romane
12/20 – Antwerp, Belgium @ Trix
12/21 – Tilburg, Netherlands @ 013

Latest from TOP STORIES

Go to Top