ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλοι οι μεγάλοι νικητές των φετινών Grammy Awards

Οι High On Fire την έκπληξη στην κατηγορία Best Metal Performance. Η 61η τελετή των βραβείων Grammy ολοκληρώθηκε με τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες να παραλαμβάνουν τα πολυπόθητα αγαλματίδια. Σε ότι αφορά τους νικητές στις κατηγορίες της αγαπημένης μας μουσικής, οι High On Fire πήραν το βραβείο Best Metal…

Οι High On Fire την έκπληξη στην κατηγορία Best Metal Performance.

Η 61η τελετή των βραβείων Grammy ολοκληρώθηκε με τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες να παραλαμβάνουν τα πολυπόθητα αγαλματίδια.

Σε ότι αφορά τους νικητές στις κατηγορίες της αγαπημένης μας μουσικής, οι High On Fire πήραν το βραβείο Best Metal Performance με το «Electric Messiah», ενώ στην κατηγορία Best Rock Performance οι κριτές τίμησαν την μνήμη του Chris Cornell, δίνοντας στα παιδιά του το βραβείο για το «When Bad Does Good». Σε φορτισμένο κλίμα, ο μικρός Christopher Cornell είπε: «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα στεκόμουν εδώ χωρίς τον πατέρα μου. Είμαι σίγουρος πως είναι πολύ περήφανος. Ήταν ένα είδωλο για την rock, ένας από τους πρωτεργάτες της grunge σκηνής, αλλά και ένας ποιητής των καιρών του».

Και πρόσθεσε: «Η μουσική του άγγιξε τα αυτιά εκατομμυρίων, όμως για εμάς ήταν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου».

Το βραβείο για το καλύτερο rock τραγούδι πήρε τελικά η St. Vincent με το «Masseduction», σε μια απόφαση που μπορεί να θεωρηθεί μίνι έκπληξη, καθώς το «Rats» των Ghost φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί.

Οι Ghost δεν πήραν τελικά ούτε το βραβείο για το καλύτερο rock album, με τους Greta Van Fleet και το «From The Fires» να «σηκώνουν» τελικά το αγαλματίδιο.

Τέλος, ο Beck και το «Colors» έφυγαν νικητές στην κατηγορία Best Alternative Music Album, αφήνοντας πίσω τους Arctic Monkeys.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την λίστα με όλους τους νικητές και τις υποψηφιότητες.

Latest from TOP STORIES

Go to Top