ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκληρώνεται ο νέος δίσκος των Whitesnake

Το καλοκαίρι η κυκλοφορία του «Flesh & Blood». Οι Whitesnake βρίσκονται στη διαδικασία μίξης του νέου τους album με τίτλο «Flesh & Blood», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι από την Frontiers. Πρόκειται για το πρώτο album της μπάντα με αυθεντικό υλικό, μετά το «Forevermore» του 2011, με…

Το καλοκαίρι η κυκλοφορία του «Flesh & Blood».

Οι Whitesnake βρίσκονται στη διαδικασία μίξης του νέου τους album με τίτλο «Flesh & Blood», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι από την Frontiers.

Πρόκειται για το πρώτο album της μπάντα με αυθεντικό υλικό, μετά το «Forevermore» του 2011, με τον frontman David Coverdale να δηλώνει ενθουσιασμένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Ο βετεράνος τραγουδιστής μάλιστα δήλωσε στο Trunk Nation του SiriusXM πως το «Flesh & Blood» θα είναι «το καλύτερο album των Whitesnake».

«Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται αρκετά κλισέ, όμως γνωρίζω καλά αυτό που λέω» είπε στις δηλώσεις του χαρακτηριστικά ο Άγγλος τραγουδιστής.

Σύμφωνα με τον Coverdale, ο νέος δίσκος περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία του χαρακτηριστικού ήχου των Whitesnake, αλλά με έναν φρέσκο αέρα παραγωγής και σύνθεσης. Θα πρέπει να τονίσουμε πως το «Flesh & Blood» είναι το πρώτο album στο οποίο ο Coverdale συνεργάζεται συνθετικά με τους δύο κιθαρίστες των Whitesnake Reb Beach και Joel Hoekstra.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Whitesnake ήταν το «The Purple Album» του 2015, στο οποίο η μπάντα ηχογράφησε εκ νέου υλικό της περιόδου κατά την οποία ο Coverdale βρισκόταν πίσω από το μικρόφωνο των Deep Purple.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top