ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκληρώθηκε το φιάσκο. Ακυρώθηκε το Woodstock 50

Για «απρόβλεπτες καταστάσεις» έκανε λόγο η διοργάνωση. Την οριστική ματαίωση του επετειακού Woodstock 50 ανακοίνωσαν πριν από λίγες ώρες οι διοργανωτές του φεστιβάλ. Η μεταφορά του event από την Νέα Υόρκη στο Maryland και τα δωρεάν εισιτήρια ήταν το τελευταίο χαρτί του Michael Lang, συνιδρυτή του αυθεντικού Woodstock, και εμπνευστή…

Για «απρόβλεπτες καταστάσεις» έκανε λόγο η διοργάνωση.

Την οριστική ματαίωση του επετειακού Woodstock 50 ανακοίνωσαν πριν από λίγες ώρες οι διοργανωτές του φεστιβάλ.

Η μεταφορά του event από την Νέα Υόρκη στο Maryland και τα δωρεάν εισιτήρια ήταν το τελευταίο χαρτί του Michael Lang, συνιδρυτή του αυθεντικού Woodstock, και εμπνευστή του επετειακού συναυλιακού γεγονότος που επρόκειτο να διεξαχθεί το τριήμερο 16-18 Αυγούστου.

«Λυπούμαστε που μια σειρά απρόβλεπτων εμποδίων κατέστησε αδύνατον να παρουσιάσουμε το φεστιβάλ που ονειρευτήκαμε» αναφέρει η ανακοίνωση των ανθρώπων της εταιρίας.

Η απόσυρση του βασικού επενδυτή ήταν ο κύριος λόγος της ματαίωσης του Woodstock 50, με τον Lang ωστόσο για μήνες να προσπαθεί να βρει εναλλακτική, κάτι που τελικά κατέστη ανέφικτο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top