ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS/TOP STORIES

One World: Together At Home: Η μουσική στον αγώνα ενάντια στον Covid-19

Όλες οι λεπτομέρειες για την σπουδαία καλλιτεχνική πρωτοβουλία. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η οργάνωση Global Citizen ανακοίνωσαν ένα σπουδαίο μουσικό τηλεοπτικό event, με την συμμετοχή αρκετών καλλιτεχνών. Στις 18/19 Απριλίου η ολονύχτια μετάδοση. Σε μια προσπάθεια τόσο για να συγκεντρωθούν χρήματα για την αντιμετώπιση του ιού όσο και για…

Όλες οι λεπτομέρειες για την σπουδαία καλλιτεχνική πρωτοβουλία.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η οργάνωση Global Citizen ανακοίνωσαν ένα σπουδαίο μουσικό τηλεοπτικό event, με την συμμετοχή αρκετών καλλιτεχνών. Στις 18/19 Απριλίου η ολονύχτια μετάδοση.

Σε μια προσπάθεια τόσο για να συγκεντρωθούν χρήματα για την αντιμετώπιση του ιού όσο και για να τιμηθούν όλοι οι επαγγελματίες υγείας ανά τον κόσμο, η Lady Gaga θα επιμεληθεί της εκδήλωσης, την οποία θα παρουσιάσουν οι Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel και Stephen Colbert και στην οποία θα συμμετέχουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Η διοργάνωση θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση από διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα αλλά και πολλές παγκόσμιες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Alibaba, Amazon Prime Video, Apple, Facebook, Instagram, LiveXLive, Tencent, Tencent Music Entertainment Group, TIDAL, TuneIn, Twitter, Yahoo και YouTube.

Η ολονύχτια εκδήλωση αποσκοπεί στο να αναδείξει την προσφορά αλλά και να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, τους επαγγελματίες υγείας και όλους όσους βρίσκονται στο πρώτο μέτωπο της καταπολέμησης της πανδημίας COVID-19. Ταυτόχρονα, προσκαλούνται άτομα και επιχειρήσεις να αναλάβουν δράση και να βοηθήσουν υποστηρίζοντας το Ταμείο Αλληλεγγύης για τον COVID-19, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο event είναι: Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong (Green Day), Burna Boy, Chris Martin (Coldplay), David Beckham, Eddie Vedder (Pearl Jam), Elton John, FINNEAS, Friends of Sesame Street, Idris and Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan και ο Stevie Wonder.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε και εσείς να συμμετάσχετε στην καμπάνια Together At Home εδώ.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top