ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Oranssi Pazuzu: Ακούστε το νέο τους single «Uusi Teknokratia»

Νέο τραγούδι μέσα από το επερχόμενο album «Mestarin Kynsi». Οι Oranssi Pazuzu κυκλοφόρησαν το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα μέσα από το επερχόμενο studio album τους «Mestarin Kynsi». Το 10λεπτο «Uusi Teknokratia» το οποίο φανερώνει την διάθεση του συγκροτήματος για περισσότερη μουσική εξερεύνηση. Στις 17 Απριλίου από την Nuclear Blast η κυκλοφορία…

Νέο τραγούδι μέσα από το επερχόμενο album «Mestarin Kynsi».

Οι Oranssi Pazuzu κυκλοφόρησαν το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα μέσα από το επερχόμενο studio album τους «Mestarin Kynsi». Το 10λεπτο «Uusi Teknokratia» το οποίο φανερώνει την διάθεση του συγκροτήματος για περισσότερη μουσική εξερεύνηση. Στις 17 Απριλίου από την Nuclear Blast η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Οι Φινλανδοί psych/black metallers Oranssi Pazuzu θα ρίξουν στην αγορά τον ερχόμενο μήνα το νέο τους, πέμπτο συνολικά, studio album. Μετά το επίσημο trailer, ακούμε και το πρώτο κομμάτι το οποίο έκανε πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ο κιθαρίστας/τραγουδιστής του συγκροτήματος, Jun-His, είπε: «Σκοπός αυτού του δίσκου είναι να επηρεάσει τον ακροατή με έναν μυστηριώδη τρόπο».

Το tracklist του «Mestarin Kynsi»:
01. Ilmestys
02. Tyhjyyden Sakramentti
03. Uusi Teknokratia
04. Oikeamielisten Sali
05. Kuulen Aäniä Maan Alta
06. Taivaan Portti

ORANSSI PAZUZU – MESTARIN KYNSI

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top