Οριστική η αναβολή της συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα

R NEWS TEAM
Posted on Μάρτιος 15, 2019, 2:22 μμ
9 secs

Το ανακοίνωσε ο Σάκης Τόλης μέσω του facebook.

Μέσω της επίσημης σελίδας των Rotting Christ στο Facebook, ο Σάκης Τόλης ανακοίνωσε αυτό που όλοι έβλεπαν να έρχεται μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών: την αναβολή της προγραμματισμένης για απόψε συναυλίας του συγκροτήματος στον πολυχώρο «Αίγλη» στην Πάτρα, αφήνοντας ωστόσο στο τέλος ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτή να πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη θλίψη αλλά και μεγάλη οργή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της μπάντας ότι η προγραμματισμένη για σήμερα -15 Μαρτίου- συναυλία στην Πάτρα δυστυχώς ακυρώνεται, παρά τις υπέρμετρες προσπάθειες που κάναμε μέχρι τελευταία στιγμή για να πραγματοποιηθεί. Οι πραγματικά σκοτεινές δυνάμεις αυτού του τόπου πράξανε ό,τι μπορούσαν ώστε να αναβληθεί ένα καλλιτεχνικό γεγονός που στα μάτια τους ήταν ακραίο. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συγκεκριμένους θεοσεβούμενους και όχι μόνο «κυρίους» ότι μπορεί να χάθηκε η σημερινή μάχη αλλά όχι ο πόλεμος. Η ελευθερία του λόγου και της σκέψης είναι ένα δικαίωμα το οποίο σαν μπάντα μαχόμαστε και υποστηρίζουμε εμπράκτως για περισσότερο από 30 χρόνια σε όλα τα μήκη και πλάτη αυτού του κόσμου, με οποιοδήποτε κόστος, και έχουμε σκοπό να το κάνουμε μέχρι τέλους, οπότε σύντομα ανακοινώνουμε νέα ημερομηνία στην Πάτρα, στον ίδιο χώρο, και να είστε σίγουροι ότι αυτήν τη φορά θα γίνει… NON SERVIAM!

Sakis εκ μέρους των Rotting Christ

Υ.Γ.:
1. Την συγγνώμη μας προς όλους τους φίλους της μπάντας για την οποιαδήποτε πιθανή ταλαιπωρία υπέστησαν αυτές τις μέρες. Εάν κάποιος από αυτούς επιθυμεί, μπορεί να εξαργυρώσει το εισιτήριο του στη διοργανώτρια εταιρεία μέχρι την ανακοίνωση νέας ημερομηνίας.

2. Τον σεβασμό μας σε όλους τους καλλιτέχνες και φυσικά στους metal αδερφούς μας για την αλληλεγγύη και συμπαράσταση. Το θέμα είναι ολονών μας.»

Το ‘πε και το ‘κανε ο Αγγελάκας

Λίγη ώρα αργότερα, ακολούθησε η ανακοίνωση της ακύρωσης της συναυλίας και του Γιάννη Αγγελάκα, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο στον ίδιο χώρο. Ο ίδιος είχε ήδη εκφράσει την σχετική πρόθεσή του σε περίπτωση που οι Rotting Christ δεν έπαιζαν εξαιτίας των αντιδράσεων και μόλις οι Ελληνες black metallers ανακοίνωσαν επίσημα την αναβολή της δικής τους συναυλίας, με ανάρτησή του γνωστοποίησε ότι ούτε εκείνος θα εμφανιστεί τελικά ζωντανά.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST