ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο LP των Me And That Man

Στις 27 Μαρτίου το «New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 1». Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με την Napalm Records, οι Me And That Man του Adam «Nergal» Darski έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες του δεύτερου album τους «New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 1». Στις 27…

Στις 27 Μαρτίου το «New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 1».

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με την Napalm Records, οι Me And That Man του Adam «Nergal» Darski έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες του δεύτερου album τους «New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 1». Στις 27 Μαρτίου η κυκλοφορία από το side project του ηγέτη των Behemoth.

Ο Nergal θα αφιερώσει το 2020 στους Me And That Man, με το δεύτερο album του side project του να βρίσκεται προ των πυλών. Τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο τους «Songs Of Love And Death», ο Nergal συνεργάζεται στο «New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 1″ με πολύ γνωστά ονόματα της rock και metal σκηνής.

Η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει τους: Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour), Brent Hinds (Mastodon), Matt Heafy (Trivium), Ihsahn (Emperor), Sivert Høyem (Madrugada), Matt McNerney (Grave Pleasures), Jørgen Munkeby (Shining), Nicke Anderson (Hellacopters, Imperial State Electric, Entombed, Lucifer), Johanna Sadonis (Lucifer), Rob Caggiano (Volbeat), Niklas Kvarforth (Shining), Anders Landelius (Dead Soul) και Jerome Reuter (Rome).

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους προσωπικά για την συμμετοχή σας σε αυτό το project. Σας αγαπώ όλους. Χωρίς εσάς δεν θα κυκλοφορούσε αυτός ο δίσκος» αναφέρει το μήνυμα του Nergal προς τους καλεσμένους του.

Οι Me And That Man κυκλοφόρησαν το νέο κομμάτι «Surrender», το video του οποίου μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Αυτό είναι το τρίτο τραγούδι μέσα από το «New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 1» μετά το lead single «Run With The Devil»:

Και «Burning Churches»:

Ο δεύτερος δίσκος των Me And That Man περιλαμβάνεται στην λίστα του rockyourlife με τα 50 albums που περιμένουμε να ακούσουμε μέσα στο 2020.

Το tracklist και οι συμμετοχές του «New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 1»:
01. Run With The Devil (feat. Jørgen Munkeby of Shining)
02. Coming Home (feat. Siver Høyem of Madrugada)
03. Burning Churches (feat. Mat McNerney of Grave Pleasures)
04. By The River (feat. Ihsahn of Emperor)
05. Męstwo
06. Surrender (feat. Anders Landelius of Dead Soul)
07. Deep Down South (feat. Nicke Anderson of Entombed/Johanna Sadonis of Lucifer)
08. Man Of The Cross (feat. Jerome Reuter of Rome)
09. You Will Be Mine (feat. Matt Heafy of Trivium)
10. How Come? (feat. Corey Taylor of Slipknot and Stone Sour) / Brent Hinds of Mastodon)
11. Confession (feat. Niklas Kvarforth of Shining)

ΜΕ ΑΝD THAT MAN – NEW MAN, NEW SONGS, SAME SHIT, VOL.1

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top