ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

The Osbournes εναντίον Donald Trump

Για την χρήση του «Crazy Train» σε πρόσφατο video στο Twitter. Ο Ozzy και η Sharon Osbourne τα έβαλαν με τον Donald Trump για την χρήση του «Crazy Train», σε πρόσφατη ανάρτηση του Προέδρου των Η.Π.Α στο Twitter. Ο Trump χρησιμοποίησε το κλασικό hit του Ozzy για να φτιάξει ένα…

Για την χρήση του «Crazy Train» σε πρόσφατο video στο Twitter.

Ο Ozzy και η Sharon Osbourne τα έβαλαν με τον Donald Trump για την χρήση του «Crazy Train», σε πρόσφατη ανάρτηση του Προέδρου των Η.Π.Α στο Twitter.

Ο Trump χρησιμοποίησε το κλασικό hit του Ozzy για να φτιάξει ένα video στο οποίο διακωμωδεί τους Δημοκρατικούς και η σύζυγος του τραγουδιστή των Black Sabbath απάντησε σε έντονο ύφος.

Στην ανάρτηση της στο Facebook η Sharon έγραψε: «Σε σχέση με την μη νόμιμη χρήση του τραγουδιού του Ozzy Osbourne «Crazy Train», θα θέλαμε να προειδοποιήσουμε την καμπάνια του Trump (καθώς και όποια άλλη καμπάνια) ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε μουσική του Ozzy Osbourne για οποιαδήποτε πολιτική χρήση ή διαφήμιση. Η μουσική του Ozzy δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς άδεια. Θα πρότεινα στον κύριο Trump να απευθυνθεί σε δικούς του φίλους μουσικούς. Ίσως τον Kanye West («Gold Digger»), τον Kid Rock («I Am The Bulldog») ή τον Ted Nugent («Strangehold»)».

Sharon Osbourne statement, on behalf of Ozzy Osbourne, about Donald J. Trump’s unauthorized use of Osbourne’s “Crazy…

Gepostet von Sharon Osbourne am Donnerstag, 27. Juni 2019

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Sharon Osbourne είχε συνεργαστεί με τον Trump το 2016 στο τηλεοπτικό show Celebrity Apprentice, εκφράζοντας μάλιστα την έκπληξη της για την απόφαση του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου να κατέβει στον πολιτικό στίβο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Trump χρησιμοποιεί μουσική καλλιτεχνών και συγκροτημάτων δίχως άδεια. Κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας το 2016, και πάλι δίχως άδεια, έπαιζε στις συγκεντρώσεις του τραγούδια των Guns N Roses, Aerosmith και Rolling Stones.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top