ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Όταν οι Metallica συζητούσαν το ενδεχόμενο να κάνουν frontman τους τον Lars Ulrich

Μια απίστευτη ιστορία από το μακρινό παρελθόν αποκάλυψε στο περιοδικό Metal Hammer ο πρώτος manager του συγκροτήματος Jon «Jonny Z» Zazula. Σύμφωνα με δηλώσεις του, το συγκρότημα λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου του album «Kill Em All» συζητούσε το ενδεχόμενο να αναλάβει τα φωνητικά ο Lars Ulrich, αφήνοντας τα…

Μια απίστευτη ιστορία από το μακρινό παρελθόν αποκάλυψε στο περιοδικό Metal Hammer ο πρώτος manager του συγκροτήματος Jon «Jonny Z» Zazula.

Σύμφωνα με δηλώσεις του, το συγκρότημα λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου του album «Kill Em All» συζητούσε το ενδεχόμενο να αναλάβει τα φωνητικά ο Lars Ulrich, αφήνοντας τα τύμπανα!

Αιτία ήταν η δυσκολία προσαρμογής στον ρόλο που είχε τότε ο James Hetfield, καθώς και η έλλειψη εμπιστοσύνη που είχε στις φωνητικές του δυνατότητες.

«Με τον Lars είχαμε προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο. Ο James δεν ήταν άνετος με το να τραγουδάει τότε» είπε ο Jonny Z για να συνεχίσει:

«Τότε είχαμε προσεγγίσει κάποιους τραγουδιστές όπως ο Jess Coxx των Tygers Of Pan Tang, ενώ μας είχε απορρίψει ο John Bush των Armored Saint, ο οποίος αργότερα πήγε στους Anthrax».

Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Bush δικαιολόγησε την απόφαση του εκείνη: «Πράγματι οι Metallica με προσέγγισαν τότε. Όμως είπα όχι για τους σωστούς λόγους. Τότε οι Metallica ήταν ένα άγνωστο group. Οι Armored Saint ήταν από τα πιο hot ονόματα. Ποτέ κανείς δε μπορεί να προβλέψει το μέλλον και εγώ δεν ήξερα καν τα παιδιά από τους Metallica. Έτσι και είπα όχι. Ήταν πολύ ευγενικό που μου ζήτησαν να μπω στην μπάντα, αλλά εκείνη την περίοδο οι Armored Saint ήταν πολύ μεγάλο όνομα».

Ο Bush συνέχισε: «Λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου album άκουσα ξανά πως οι Metallica ενδιαφέρονταν για μένα αλλά δεν έδωσα σημασία καθώς ο James τα είχε πάει πολύ καλά στα φωνητικά. Μπορώ να δεχθώ πως πίσω στο 1982 είχε κάποια θέματα με το να τραγουδάει αλλά αργότερα τα πήγε περίφημα».

Το 1989 πάντως και ο Lars Ulrich είχε πει για τον Bush: «Είναι εξαιρετικός τραγουδιστής αλλά ευτυχώς η συνεργασία μας δε προχώρησε και μείναμε όπως τα είχαμε σχεδιάσει αρκετά».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top