ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όταν ο Robbie Williams απέρριπτε πρόταση των Queen

«Φοβόμουν να εμφανιστώ ως ο αντικαταστάτης του Freddie Mercury». Ο Robbie Williams αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση των Queen για να κάτσει πίσω από το μικρόφωνο στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Τι είπε για την πρόταση που δέχθηκε, τον Freddie Mercury αλλά και για τον Adam Lambert. Όταν ο Robbie Williams…

«Φοβόμουν να εμφανιστώ ως ο αντικαταστάτης του Freddie Mercury».

Ο Robbie Williams αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση των Queen για να κάτσει πίσω από το μικρόφωνο στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Τι είπε για την πρόταση που δέχθηκε, τον Freddie Mercury αλλά και για τον Adam Lambert.

Όταν ο Robbie Williams ηχογράφησε το 2001 το κλασικό τραγούδι των Queen «We Are The Champions» για τις ανάγκες της ταινίας A Knight’s Tale, προφανώς δεν περίμενε ότι λίγο μετά θα δεχόταν πρόταση από τους Brian May και Roger Taylor για να κάτσει πίσω από το μικρόφωνο του group.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο pop star στο SiriusXM, η πρόταση αυτή ήρθε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, ωστόσο αρνήθηκε, θέτοντας θέμα «αυτοεκτίμησης».

«Αν και είμαι άνετος πίσω από το μικρόφωνο, είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση με την συγκεκριμένη προοπτική. Δε θα μπορούσα ποτέ να εμφανιστώ ως ο αντικαταστάτης του Freddie Mercury. Για μένα είναι ένας άγγελος. Ένας θεός. Φοβόμουν».

Και πρόσθεσε: «Εκείνη την περίοδο έδινα συναυλίες σε στάδια και εγώ. Αλλά αυτό ήταν κάτι διαφορετικό».

Η ιστορία έγραψε πως τελικά την θέση στους Queen πήρε το 2004 ο σπουδαίος Paul Rodgers των Bad Company, ο οποίος αποτέλεσε μέλος του group μέχρι το 2009 δίνοντας την σκυτάλη στον αστέρα του American Idol, Adam Lambert.

Ο Williams έπλεξε το εγκώμιο του τελευταίου: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αλλά και ένα αυθεντικό ταλέντο. Έχει μια καταπληκτική φωνή. Έχω εντυπωσιαστεί από τις επιδόσεις του».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top