ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ozzy Osbourne: Αποκαλύφθηκε το tracklist του «Ordinary Man»

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του album. Ο Ozzy Osbourne έδωσε επιτέλους στην δημοσιότητα το tracklist του νέου του solo album «Ordinary Man», το οποίο κυκλοφορεί την ερχόμενη Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου. Σε αυτό θα περιλαμβάνεται και η συνεργασία του με τους Post Malone και Travis Scott στο «Take What…

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του album.

Ο Ozzy Osbourne έδωσε επιτέλους στην δημοσιότητα το tracklist του νέου του solo album «Ordinary Man», το οποίο κυκλοφορεί την ερχόμενη Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου. Σε αυτό θα περιλαμβάνεται και η συνεργασία του με τους Post Malone και Travis Scott στο «Take What You Want».

Ο διάδοχος του «Scream» (2010) περιλαμβάνει 11 συνθέσεις και η πρεμιέρα του θα γίνει μια μέρα νωρίτερα στο tattoo event που θα πραγματοποιηθεί σε 50 πόλεις του κόσμου, με την Αθήνα να βρίσκεται ανάμεσα τους.

Το album περιλαμβάνει τα singles «Under The Graveyard», «Straight To Hell» (με τον Slash στις κιθάρες) και το ομότιτλο κομμάτι (με την συμμετοχή του Elton John στο πιάνο) που έχουμε ήδη ακούσει, καθώς και το «Take What You Want», το οποίο ηχογράφησε ο madman με τον Post Malone. Ο τελευταίος συμμετέχει και σε ακόμα ένα τραγούδι του album, το «It’s a Raid».

«Ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος δίσκος για μένα. Ηχογραφήθηκε σε πολύ μικρό διάστημα, κάτι που είχα να κάνω από την εποχή του πρώτου album με τους Black Sabbath» είπε πρόσφατα ο Ozzy για το «Ordinary Man».

Ο βετεράνος τραγουδιστής αποκάλυψε πρόσφατα πως διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον.

Ο νέος δίσκος του Ozzy ηχογραφήθηκε στο Los Angeles με την συμμετοχή του παραγωγού και κιθαρίστα Andrew Watt, του Duff McKagan των Guns N Roses στο μπάσο και του Chad Smith, drummer των Red Hot Chili Peppers.

Το tracklist του «Ordinary Man»:
1. Straight To Hell (feat. Slash)
2. All My Life
3. Goodbye
4. Ordinary Man (feat. Elton John)
5. Under The Graveyard
6. Eat Me
7. Today Is The End
8. Scary Little Green Men
9. Holy For Tonight
10. It’s A Raid (feat. Post Malone)
11. Take What You Want (Post Malone feat. Ozzy Osbourne and Travis Scott)

OZZY OSBOURNE – ORDINARY MAN

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top