ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ozzy Osbourne: «Δεν ενδιαφέρομαι για επανασύνδεση των Black Sabbath»

Ο Ozzy Osbourne είναι κάθετος για το μέλλον. Ο Ozzy Osbourne δεν άφησε κανένα περιθώριο επανασύνδεσης των Black Sabbath, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει να δώσει ξανά στο μέλλον συναυλίες με του heavy metal θρύλους. Τι είπε για τον Tony Iommi και το δικό του μέλλον. Έχοντας δηλώσει αρκετές φορές…

Ο Ozzy Osbourne είναι κάθετος για το μέλλον.

Ο Ozzy Osbourne δεν άφησε κανένα περιθώριο επανασύνδεσης των Black Sabbath, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει να δώσει ξανά στο μέλλον συναυλίες με του heavy metal θρύλους. Τι είπε για τον Tony Iommi και το δικό του μέλλον.

Έχοντας δηλώσει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο Ozzy Osbourne τόνισε σε όλους τους τόνους ότι οι Black Sabbath αποτελούν πλέον οριστικά… παρελθόν.

Σε συνέντευξη που έδωσε, ο madman τόνισε: «Για μένα έχει τελειώσει. Δεν έχω το παραμικρό ενδιαφέρον για να παίξω ξανά με τους Black Sabbath. Μίλησα με τον Tony πρόσφατα. Έχω προχωρήσει πλέον. Ίσως ο Tony βαριέται αυτή την περίοδο και το σκέφτεται».

Ο βετεράνος τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον Bill Ward, εκφράζοντας το παράπονό του: «Για το μόνο που έχω μετανιώσει είναι πως στην τελευταία μας συναυλία δεν ήταν μαζί μας ο Bill Ward».

Πριν από λίγες εβδομάδες η Sharon Osbourne αποκάλυψε πως ο Ozzy δουλεύει πάνω στον διάδοχο του «Ordinary Man«, το οποίο κυκλοφόρησε το «2019».

Σήμερα κάνει επίσημη πρώτη και το νέο ντοκιμαντέρ Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne, για το οποίο η οικογένεια του τραγουδιστή έχει αναφερθεί με κολακευτικά λόγια. Το διάρκειας 88 λεπτών ντοκιμαντέρ θα ξετυλίξει την ζωή του Ozzy από την παιδική του ηλικία, την φτώχια και τα μπλεξίματα που είχε με τον νόμο, την πορεία του στους Black Sabbath, αλλά και την πλούσια καριέρα του ως solo καλλιτέχνης. Στο film εκτός από τον ίδιο τον Ozzy μιλάνε οι Sharon, Kelly και Jack Osbourne, καθώς και πλήθος μουσικών και συνεργατών του τραγουδιστή όπως ο Rick Rubin, ο Ice-T, ο Marilyn Manson, ο Rob Zombie και ο Post Malone

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ:

Οι Black Sabbath έδωσαν τέλος στην καριέρα τους το 2017 με μια σειρά από εμφανίσεις στο Birmingham.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top