ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ozzy Osbourne: Διαγνώστηκε με τη νόσο του Parkinson

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον madman. Ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως έχει διαγνωστεί με την νόσο του Parkinson. Άγνωστο το εάν θα περιοδεύσει για την προώθηση του νέου του δίσκου «Ordinary Man» που κυκλοφορεί σε λίγες εβδομάδες. Μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, ο madman…

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον madman.

Ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως έχει διαγνωστεί με την νόσο του Parkinson. Άγνωστο το εάν θα περιοδεύσει για την προώθηση του νέου του δίσκου «Ordinary Man» που κυκλοφορεί σε λίγες εβδομάδες.

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, ο madman σόκαρε ξανά το κοινό του, αποκαλύπτοντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America πως πρόσφατα διαγνώστηκε με την νόσο του Parkinson, μια εκφυλιστική διαταραχή του κεντρικού νευρικού συστήματος.

«Υπάρχουν πολλές μορφές που μπορεί να εκδηλωθεί η νόσος» είπε αρχικά ο Ozzy στην εκπομπή, για να προσθέσει: «Δεν είναι θανατηφόρα ασθένεια, αλλά έχει καλές και κακές ημέρες. Επηρεάζεται το νευρικό σου σύστημα αλλά και η ψυχολογία σου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, ο Osbourne τονίζει πως ήθελε οι fans του να γνωρίζουν την πραγματικότητα για την κατάσταση της υγείας του.

Πλέον ο βετεράνος τραγουδιστής λαμβάνει ειδική θεραπεία ενώ στον αέρα παραμένει η περιοδεία του για την κυκλοφορία του νέου του δίσκου «Ordinary Man» που κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα.

Δείτε το τηλεοπτικό απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε ο Ozzy Osbourne μαζί με την οικογένεια του στο Good Morning America:

 

Latest from IN FOCUS

Go to Top