ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ozzy Osbourne: «Έχω κάποιες ιδέες για νέα τραγούδια στο μυαλό μου»

Την πιθανότητα κυκλοφορίας ενός ακόμα solo album εξετάζει ο madman. Μετά την ολοκλήρωση των συναυλιών του με τους Black Sabbath οι οριστικές εξελίξεις. Πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο της κυκλοφορίας μιας ακόμα προσωπικής δισκογραφικής δουλειάς από τον Ozzy Osbourne. Αυτό δήλωσε άλλωστε και ο ίδιος ο Άγγλος τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε…

Την πιθανότητα κυκλοφορίας ενός ακόμα solo album εξετάζει ο madman. Μετά την ολοκλήρωση των συναυλιών του με τους Black Sabbath οι οριστικές εξελίξεις.

Πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο της κυκλοφορίας μιας ακόμα προσωπικής δισκογραφικής δουλειάς από τον Ozzy Osbourne.

Αυτό δήλωσε άλλωστε και ο ίδιος ο Άγγλος τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Metro, τονίζοντας πως θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, μετά την ολοκλήρωση των συναυλιακών του υποχρεώσεων με τους Black Sabbath.

«Έχω κάποιες ιδέες στο μυαλό μου και όταν ολοκληρωθεί η περιοδεία με τους Black Sabbath θα συναντηθώ με την μπάντα μου στο studio για να τις ηχογραφήσω. Ελπίζω να με δείτε σύντομα ξανά στον δρόμο» είπε χαρακτηριστικά ο Ozzy.

Θυμίζουμε πως ανάλογες δηλώσεις έκανε πριν από λίγες ημέρες και ο Adam Wakeman, ο οποίος έχει περιοδεύσει παίζοντας πλήκτρα τόσο στους Black Sabbath όσο και στην μπάντα του Ozzy, ο οποίος τόνισε πως ο βετεράνος frontman θέλει να ξαναμπεί στο studio.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top