ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ozzy Osbourne: «Ελπίζω να ξανανέβω στη σκηνή τον Ιανουάριο»

Ο Πρίγκιπας του Σκότους μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό και την πορεία της αποθεραπείας του. Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, ο Ozzy Osbourne αναγκάστηκε να διακόψει τις εμφανίσεις που είχε προγραμματίσει για το 2019 καθώς έπεσε μέσα στο σπίτι του επιδεινώνοντας έναν παλιό τραυματισμό. Η σύζυγος και μάνατζέρ του Sharon Osbourne είχε δηλώσει…

Ο Πρίγκιπας του Σκότους μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό και την πορεία της αποθεραπείας του.

Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, ο Ozzy Osbourne αναγκάστηκε να διακόψει τις εμφανίσεις που είχε προγραμματίσει για το 2019 καθώς έπεσε μέσα στο σπίτι του επιδεινώνοντας έναν παλιό τραυματισμό. Η σύζυγος και μάνατζέρ του Sharon Osbourne είχε δηλώσει ότι ο Ozzy τραυματίστηκε στην πλάτη, τον αυχένα και τον ώμο ότι και θα έπρεπε να αφαιρέσει τις λάμες, που είχε βάλει έπειτα από ένα ατύχημα που είχε το 2013.

Σε συνέντευξή του στο Rolling Stone ο Ozzy  μίλησε για το ατύχημά του, αλλά και για τον μακρύ δρόμο της αποκατάστασής του: «Έπεσα κάτω πραγματικά άτσαλα. Χτύπησα το πρόσωπό μου. Για τους πρώτους τέσσερις μήνες ζούσα ένα μαρτύριο. Ήταν ότι πιο μαρτυρικό και απαίσιο είχα ζήσει μέχρι τότε. Κάνω φυσικοθεραπεία και εργοθεραπεία, αλλά η πρόοδος είναι πολύ αργή και λένε ότι μπορεί να κρατήσει τουλάχιστον έναν χρόνο. Ελπίζω να γίνω καλά και να ξεκινήσω τον Ιανουάριο».

Ο Ozzy μίλησε και για τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε μετά το ατύχημά του και πώς εκείνη τον επηρέασε: «Όταν έγινε η επέμβαση στον ώμο, έκοψαν και επανασύνδεσαν όλα τα νεύρα. Γι’ αυτό τρέμω συνεχώς. Και με δεδομένο ότι μου έχουν κόψει τα νεύρα, το δεξί μου χέρι είναι μόνιμα κρύο». Είπε ακόμα ότι ακολουθεί αντιθρομβοτική θεραπεία καθώς εμφανίστηκαν θρόμβοι στα πόδια του. «Δεν ξέρω από πού ήρθαν. Η νοσοκόμα μου είπε ότι πρέπει να είμαι προσεκτικός και να μην τραυματιστώ γιατί υπάρχει θρόμβος στο αίμα μου κι όλα αυτά είναι επικίνδυνα». «Είναι τρομακτικό. Από τα 40 μέχρι τα 70 μου ήμουν μια χαρά και ξαφνικά στα 70 μου με εγκατέλειψαν όλα».

Ο Ozzy Osbourne αναμένεται να επιστρέψει στη σκηνή για τη συνέχιση της περιοδείας του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την υπόλοιπη Ευρώπη στα τέλη Ιανουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Latest from TOP STORIES

Go to Top