ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ozzy Osbourne για την επιστροφή του Bill Ward στους Black Sabbath: «Αν μπορούσε να γίνει κάτι, θα ήταν σπουδαίο»

Να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα επιστροφής του θρυλικού drummer για το τελευταίο show της περιοδείας θέλει ο madman. Το σενάριο επιστροφής του Bill Ward στους Black Sabbath για το τελευταίο show των Άγγλων heavy metal θρύλων, φαίνεται πως εξετάζει ο Ozzy Osbourne. Αν και οι δυο άντρες έχουν ανταλλάξει στο πρόσφατο…

Να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα επιστροφής του θρυλικού drummer για το τελευταίο show της περιοδείας θέλει ο madman.

Το σενάριο επιστροφής του Bill Ward στους Black Sabbath για το τελευταίο show των Άγγλων heavy metal θρύλων, φαίνεται πως εξετάζει ο Ozzy Osbourne.

Αν και οι δυο άντρες έχουν ανταλλάξει στο πρόσφατο παρελθόν βαριές κουβέντες και παρόλο που ο Ward έχει αποκλείσει την επιστροφή του στο συγκρότημα, ο Ozzy θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα.

Μιλώντας στο Rolling Stone, ο τραγουδιστής είπε: «Είμαι στεναχωρημένος που ο Bill δεν είναι μαζί μας. Δυστυχώς κάθε φορά που προσπαθώ να πω κάτι δέχομαι επίθεση, όμως αν γινόταν κάτι στο τελευταίο μας show θα ήταν υπέροχο».

Το τελευταίο show των Black Sabbath θα πραγματοποιηθεί στη γενέτειρα της μπάντας, στο Birmingham.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top