ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ozzy Osbourne: κυκλοφόρησε το video του «Straight To Hell»

Εν μέσω βίαιων διαδηλώσεων ο madman. Το νέο του video για το single «Straight To Hell» έδωσε στην δημοσιότητα ο Ozzy Osbourne. Πρόκειται για το δεύτερο clip από το επερχόμενο album «Ordinary Man» μετά το «Under The Graveyard» που απολαύσαμε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς. Ο Ozzy Osbourne ελπίζει σε…

Εν μέσω βίαιων διαδηλώσεων ο madman.

Το νέο του video για το single «Straight To Hell» έδωσε στην δημοσιότητα ο Ozzy Osbourne. Πρόκειται για το δεύτερο clip από το επερχόμενο album «Ordinary Man» μετά το «Under The Graveyard» που απολαύσαμε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς.

Ο Ozzy Osbourne ελπίζει σε ένα καλύτερο 2020 μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το 2019 και στη νέα χρονιά μπαίνει δυναμικά με το ολοκαίνουριο video του single «Straight To Hell». Στο video βλέπουμε τον madman να βρίσκεται εν μέσω βίαιων διαδηλώσεων, με τους διαμαρτυρόμενους τελικώς να βγαίνουν νικητές από τις συγκρούσεις τους με την αστυνομία.

Το «Straight To Hell» γράφτηκε από τον Slash, τον Duff McKagan αλλά και τον Chad Smith, drummer των Red Hot Chili Peppers.

Ο νέος δίσκος του Ozzy Osbourne θα είναι διαθέσιμος σε λίγες εβδομάδες, χωρίς πάντως να έχουμε προς το παρόν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του, καθώς και το πλήρες tracklist του.

Ο βετεράνος frontman προγραμμάτισε εκ νέου όλες τις ακυρωμένες ζωντανές εμφανίσεις της No More Tours 2 περιοδείας του.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top