ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ozzy Osbourne: «Ξεκίνησα να δουλεύω το νέο μου studio album»

Ο Ozzy Osbourne δίνει συνέχεια στην συνεργασία του με τον Andrew Watt. Ο Ozzy Osbourne σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει να δουλεύει με τον Andrew Watt, παραγωγό του «Ordinary Man», το νέο του προσωπικό album. Μιλώντας στο Live Check In του Radio.com, ο Ozzy Osbourne ουσιαστικά…

Ο Ozzy Osbourne δίνει συνέχεια στην συνεργασία του με τον Andrew Watt.

Ο Ozzy Osbourne σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει να δουλεύει με τον Andrew Watt, παραγωγό του «Ordinary Man», το νέο του προσωπικό album.

Μιλώντας στο Live Check In του Radio.com, ο Ozzy Osbourne ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις δηλώσεις της Sharon Osbourne, η οποία ήταν η πρώτη που είχε μιλήσει για άμεση επιστροφή του madman στο studioτονίζοντας παράλληλα πως η πορεία της υγείας του βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός.

Το «Ordinary Man» κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς, με τον Watt να αναλαμβάνει εκτός από την παραγωγή και τις κιθάρες. Στο πλευρό του Ozzy βρέθηκαν ακόμα οι Duff McKagan (Guns N Roses) στο μπάσο και Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) στα drums. Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για το εάν θα διατηρηθεί η ίδια ομάδα και στο επερχόμενο album.

«Ο τελευταίος δίσκος μου έσωσε την ζωή. Καθόμουν χωρίς να κάνω τίποτα και ξαφνικά αποφάσισα να δημιουργήσω μουσική. Έτσι και αλλιώς, με αυτή την κατάσταση, έχεις πλέον όλο τον χρόνο να γράψεις ένα όσο το δυνατόν καλύτερο album» είπε ο βετεράνος τραγουδιστής.

Θυμίζουμε πως στο «Ordinary Man» συμμετείχαν ακόμα οι Elton John, Slash, Post Malone και Tom Morello.

Στα τέλη Αυγούστου κυκλοφόρησε το πρώτο trailer μέσα από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Nine Lives Of Ozzy Osbourne».

Ο Ozzy Osbourne αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις συναυλιακές του υποχρεώσεις το 2019 εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε, ενώ λόγω του covid-19 ακύρωσε και τις συναυλίες του 2020.

Latest from TOP STORIES

Go to Top