ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ozzy: «Τέλος οι παγκόσμιες περιοδείες. Δεν αποσύρομαι»

Το παλεύει ακόμα ο madman. Ο Ozzy Osbourne τόνισε για ακόμα μια φορά πως δεν πρόκειται να αποσυρθεί από την μουσική, παρόλο που η τελευταία του περιοδεία «No More Tours 2» είχε ανακοινωθεί ως η τελευταία του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε για τις ανάγκες του Ιαπωνικού Download Festival, το οποίο…

Το παλεύει ακόμα ο madman.

Ο Ozzy Osbourne τόνισε για ακόμα μια φορά πως δεν πρόκειται να αποσυρθεί από την μουσική, παρόλο που η τελευταία του περιοδεία «No More Tours 2» είχε ανακοινωθεί ως η τελευταία του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε για τις ανάγκες του Ιαπωνικού Download Festival, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του για πρώτη φορά στο κοινό της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, ο βετεράνος τραγουδιστής είπε:

«Δεν τα παρατάω. Απλώς δεν θα περιοδεύω πλέον σε όλο τον κόσμο. Παλιότερα έφευγα από το σπίτι μου τον Ιανουάριο και επέστρεφα στο τέλος του χρόνου. Αυτό δεν θα συμβαίνει τώρα».

Ο Ozzy αναγκάστηκε τον προηγούμενο μήνα να ακυρώσει το Ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας του λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπώρησε, με τους γιατρούς να συνιστούν ξεκούραση.

Latest from TOP STORIES

Go to Top