Παλιό tour van των Aerosmith βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε δάσος

R NEWS TEAM
Posted on Αύγουστος 09, 2018, 9:40 πμ
17 secs

Σε ένα δάσος της Μασαχουσέτης βρέθηκε σκουριασμένο και εγκαταλελειμμένο ένα από τα παλιότερα tour vans των Aerosmith.

Η «ανακάλυψη» έγινε από το reality του History Channel American Pickers, με τους παρουσιαστές Frank Fritz και Mike Wolfe να φέρνουν στο φως το όχημα μάρκας American Harvester Metro.

Το van βρέθηκε πίσω από μια φάρμα στο Chesterfield της Μασαχουσέτης, 100 χιλιόμετρα μακριά από την Βοστώνη, έδρα των Aerosmith.

Ο ιδιοκτήτης της φάρμας τόνισε πως το American Harvester Metro βρισκόταν ήδη εκεί όταν προχώρησε στην αγορά της, τονίζοντας πως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της γης ήταν άνθρωπος του ευρύτερου περιβάλλοντος των Aerosmith.

Την αξία και την ιστορικότητα του οχήματος επιβεβαίωσε και ο πρώην κιθαρίστας της μπάντας Ray Tobano. Ο Tobano ήταν μέλος των Aerosmith στην αρχή της πορείας του συγκροτήματος το 1970, αποχώρησε όμως έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια.

«Έχουν περάσει πάνω από 40 χρόνια αλλά το θυμάμαι ακόμα. Για εμάς αυτό το van ήταν σαν ένα κινητό ξενοδοχείο» είπε ο Tobano.

Και πρόσθεσε: «Οδηγούσαμε από την Βοστώνη στο New Hampshire και παίρναμε τότε $125 δολάρια για κάθε συναυλία. Όταν αφαιρούσαμε τις βενζίνες, τα διόδια και τα έξοδα μας για φαγητό, καταλαβαίναμε πως παίζαμε για $3».

Οι παρουσιαστές του American Pickers πλήρωσαν για το van το οποίο χαρακτήρισαν ως ένα από τα ιστορικότερα κειμήλια της rock μουσικής, $25,000 δολάρια.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST