ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Papa Roach – Crooked Teeth

Ένα αμάλγαμα παλιών και νέων ήχων των Papa Roach αποτελεί το «Crooked Teeth», με τους Αμερικανούς superstars για πρώτη φορά να «ραπάρουν» σε τόσο μεγάλο βαθμό. Το αποτύπωμα και η δουλειά των παραγωγών Nicholas «RAS» Furlong και Colin Brittain είναι αποτυπωμένα σε όλη τη διάρκεια του album, με την νέα…

Ένα αμάλγαμα παλιών και νέων ήχων των Papa Roach αποτελεί το «Crooked Teeth», με τους Αμερικανούς superstars για πρώτη φορά να «ραπάρουν» σε τόσο μεγάλο βαθμό. Το αποτύπωμα και η δουλειά των παραγωγών Nicholas «RAS» Furlong και Colin Brittain είναι αποτυπωμένα σε όλη τη διάρκεια του album, με την νέα πνοή και την ενέργεια των Καλιφορνέζων rockers να ξεχειλίζει. Η μεγαλύτερη επιτυχία του «Crooked Teeth» είναι πως θα ικανοποιήσει τόσο τους παλιότερους οπαδούς της μπάντας, ενώ θα φέρει και αρκετούς νέους. Με κομμάτια όπως το ομώνυμο ή την power ballad «Periscope» -με την συμμετοχή της Skylar Grey- οι Papa Roach δείχνουν πως έχουν ακόμα αρκετή βενζίνη να κάψουν ακόμα.

Συγκρότημα: Papa Roach
Album: Crooked Teeth
Label: Eleven Seven
Ημ. Κυκλοφορίας: 19/05/2017

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top