ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Paramore – After Laughter

Ακούγοντας το ομώνυμο album τους το 2013, αναρωτιόμουν γιατί η Hayley Williams διατηρεί το όνομα της μπάντας, αφού στα δικά μου -και φαντάζομαι όχι μόνο- μάτια και αυτιά ήταν προφανές πως στο μυαλό της είχε ήδη χαράξει ένα διαφορετικό στιλ από αυτό που είχε μέχρι τότε το group. Το «After…

Ακούγοντας το ομώνυμο album τους το 2013, αναρωτιόμουν γιατί η Hayley Williams διατηρεί το όνομα της μπάντας, αφού στα δικά μου -και φαντάζομαι όχι μόνο- μάτια και αυτιά ήταν προφανές πως στο μυαλό της είχε ήδη χαράξει ένα διαφορετικό στιλ από αυτό που είχε μέχρι τότε το group. Το «After Laughter» έρχεται να δικαιώσει την απορία μου, καθώς παρά την επιστροφή του Zac Farro στις κιθάρες, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα καθαρό pop album. Ο ηλεκτρισμός στη μουσική των Paramore αποτελεί πλέον παρελθόν, οι ανάλαφρες μελωδίες ταιριάζουν περισσότερο στην Williams, και πλέον είναι πασιφανές πως το όνομα των Paramore παραμένει στα εξώφυλλα της μπάντας για εμπορικούς σκοπούς. Φυσικά, όπως αναμενόταν, το «After Laughter» ακούγεται πολύ ευχάριστα αποπνέοντας ένα έντονο άρωμα από την pop των 80s αλλά και του σήμερα, όμως η σχέση του με το rock είναι η ίδια που έχει η Gwen Stefani με το είδος και ως τέτοιο θα βαθμολογηθεί.

Συγκρότημα: Paramore
Album: After Laughter
Label: Fueled By Ramen
Release Date: 12/05/2017

Αλλεργικός στους εγωκεντρικούς τύπους, τους ξερόλες και τους δήθεν, κοιτάζει μόνο τη δουλειά του, την οποία και επιθυμεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί. Προσέχει να μένει όσο μπορεί μακριά από οποιουδήποτε είδους φανατισμένους ανθρώπους, καθώς πιστεύει ότι αποτελεί σοβαρότατη ένδειξη έλλειψης ευφυΐας αλλά και ανασφάλειας του ατόμου. Η σχέση του με τη μουσική μπορεί να χαρακτηριστεί εθιστική, μιας και η έλλειψη της μπορεί να προκαλέσει στερητικό σύνδρομο.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top